Görüş Bildir
Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu'nu Yumruklayan Orhan Övet Tahliye Edildi

Kemal Kılıçdaroğlu'nu Yumruklayan Orhan Övet Tahliye Edildi

Fatih UZUN
03.07.2014 - 18:08

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruk atan ve Sincan Cezaevi'nde bulunan Orhan Övet tahliye oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te grup toplantısı öncesinde yumruk atan Orhan Övet tahliye edildi. 8 Nisan tarihindeki olaydan bu yana Sincan Cezaevi'nde bulunan Övet az önce tahliye edildi.

MECLİS'TE SALDIRMIŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te grup toplantısına girmeden önce yumruklu saldırı gerçekleştirilmişti.

BDP'LİLERLE EL SIKIŞTIĞI ANDA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki parti yetkilileri CHP grup toplantısının bulunduğu salona doğru yürürken BDP grup toplantısından çıkan Sırrı Sakık ve Altan Tan'la aynı koridorda karşılaşmıştı. Kılıçdaroğlu ve Sakık tokalaşarak kısa süre sohbet etmişti.

SALDIRGAN 'VATAN HAİNİ' DİYE BAĞIRMIŞTI

Kalabalık partili grubun tezahüratları eşliğinde CHP grup toplantı salonuna ilerleyen Kılıçdaroğlu'na Orhan Övet isimli saldırgan yumruk atmıştı. Orhan Övet saldırı sırasında Kılıçdaroğlu'na 'vatan haini' diye bağırmıştı.

YÜZÜNÜN SOL TARAFINA 2 YUMRUK DARBESİ

Yüzünün sol tarafına iki yumruk darbesi alan Kılıçdaroğlu'nun partililer tarafından yere düşmesi engellenmişti. Bu sırada korumaların bir bölümü Kılıçdaroğlu'nu korumaya çalışırken diğer korumalar ise saldırganın üzerine atılarak yere yıkmıştı.

'ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM'

Korumalar tarafından etkisiz hale getirilen saldırgan karakola götürülürken Kılıçdaroğlu tedavi edilmişti. Sonrasında Kılıçdaroğlu'na siyasi liderlerden 'Geçmiş olsun' dilekleri gelirken Kılıçdaroğlu saldırgandan şikayetçi olmayacağını açıklamıştı.

Haberler

Kaynak: http://www.haberler.com/kemal-kilicda...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0