Görüş Bildir
Haberler
Kayseri'deki Kazanın 29 Yaralısından 15'i Taburcu Edildi

Kayseri'deki Kazanın 29 Yaralısından 15'i Taburcu Edildi

24.01.2014 - 16:58 Son Güncelleme: 24.01.2014 - 17:09

Pınarbaşı ilçesinde 21 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralananlardan 15'i taburcu edildi.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Pınarbaşı ilçesinde 21 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralananlardan 29 kişiden 15’inin taburcu edildiğini açıkladı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayserispor’a yaptığı ziyaret sonrasında kaza ile ilgili olarak sorulan soruları yanıtladı.

''GÜNDE 2 BİN ARAÇ DENETLENİYOR''

Vali Orhan Düzgün, 29 yaralıdan 15’inin taburcu edildiğini, durumu ciddi olan bir yaralının ise yoğun bakımda olduğunu söyledi. Vali Orhan Düzgün, sorulan bir soru üzerine, “Biz 3 gün önce yaptığımız toplantıda 2013 yılında Kayseri’de 600 bin aracın denetimden geçirildiğini değerlendirdik. Yani günde 2 bin araç denetleniyor. Kayseri’de 300 bin araç var ve bu sayının dışında kalan araçlar çevre illerden geliyor. Bizim denetimlerimiz her zaman devam ediyor” diye cevap verdi.

''KAZANIN OLDUĞU GÜN DENETİM YAPILMADI''

Vali Düzgün sorulan bir başka soruya ise “Kazanın olduğu gün denetim söz konusu değil. Zaten otobüs gece saat 1 veya 2 gibi Kayseri’ye giriyor. Dün bir ziyaretçim vardı. Erciyes Dağı’nda yapılan denetimlerin sıklığından şikayet etti. İnsanların hayatı için bu denetimler sürdürülecek. Kayseri’de Elektrikli Denetim Sistemi çalışmalarımız da var. Denetimlerimiz artarak devam edecek. Araçların gerekli donanımlarının olup olmadığı konusunda da denetimlerimiz devam edecek” diye cevap verdi.

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/kayseri-kaz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0