Görüş Bildir
Haberler
İşte Loderio'nun Geliş Tarihi!

İşte Loderio'nun Geliş Tarihi!

Batuhan
22.01.2014 - 10:34

İşte Loderio'nun Geliş Tarihi!

Brezilya’nın Botafogo takımında oynayan Nicolas Lodeiro’yu sezon sonuna kadar kiraladı. Yarın akşam İstanbul’a gelecek olan Loderio, sağlık kontrollerinin ardından Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak.

BEŞİKTAŞ’TAN KAP AÇIKLAMASI

24 yaşında ve 1.73 metre boyundaki Uruguaylı futbolcu Nicolas Loderio, kariyerine 10 numara pozisyonunda forvet arkası olarak başladı. Loderio, orta sahada iki yönlü oynayabiliyor. Futbola Uruguay’ın Nacional takımında başlayan Nicolas Lodeiro, 2010-2012 yılları arasında Ajax forması giydi. Hollanda liginde istediği performansı gösteremeyen Loderio, 2012 yılından bu yana Botafogo’da oynuyordu.

SATIN ALMA OPSİYONU 7 MİLYON EURO

Brezilya ekibi ile mukavelesi 2016 yılının Haziran ayında sona erecek Loderio, 5 ay kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyecek. Satın alma opsiyonu 7 milyon Euro olan Uruguaylı futbolcu, yarın akşam İstanbul’a gelecek ve sağlık kontrollerinin ardından Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak.

Kaynak: http://amkspor.com/2014/01/22/iste-lo...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kartal'dan İlk Bomba

Beşiktaş, Nicolas Lodeiro'nun transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, 'Profesyonel futbolcu Nicolas Lodeiro'nun kiralanması için kulübü Botafogo ile görüşmelere başlanmıştır' denildi.

Brezilya'nın Botafago takımında orta alanda hücuma dönük görev alan 1989 doğumlu Lodeiro, Uruguay Milli Takımı'nda da forma giyiyor

Ligtv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/kartald...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0