Görüş Bildir
Haberler
Kartal'dan Diego Bombası

Kartal'dan Diego Bombası

Ulaş
03.05.2014 - 10:55

Kartal'dan Diego Bombası

Yeni sezonda Vodafone Arena’da oynamayı hedefleyen Beşiktaş yönetimi, taraftara vaat ettiği yıldızlardan ilk bombayı Diego Ribas ile patlatmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, Atletico Madrid’de bu sezon kiralık oynayan Wolfsburg’un Brezilyalı yıldızı Diego Ribas ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah beyazlı kulübün 2011’de de almayı çok istediği yıldız, on numara sorununu çözecek. Yeni sezonda topbaşı yapmayı umduğu Vodafone Arena’da yıldız futbolcularla mücadele etmek isteyen yönetim, ilk bombayı Diego Ribas ile patlatıyor.

Teknik direktör Slaven Bilic’in de çok istemesi üzerine başkan Fikret Orman’ın talimat verdiği dış transferden sorumlu Erdal Torunoğulları, Brezilyalı yıldız ile görüştü.

Arda Turan'dan bilgi alındı

Futbol yaşamının en önemli döneminde olduğunu ve şampiyonlar ligi’nde oynamak istediğini söyleyen Diego, Torunoğulları ile prensipte anlaştı.

Torunoğulları, “Transfere kesin noktayı koyduğumuzda dünya futbolunda en son 10 numara oyuncusunu almış olacağız. Taraftarlarımız bu oyuncunun liderlik, teknik ve fiziki özelliklerini ayakta alkışlayacak” dedi. Diego, Beşiktaş hakkında takım arkadaşı Arda Turan’dan da olumlu referans aldı.

Arda, Brezilyalı’ya siyah beyazlı kulübü överek gitmesini tavsiye etti.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0