Görüş Bildir
Haberler
Karabükspor 2-0 Beşiktaş

Karabükspor 2-0 Beşiktaş

Enver K.
20.01.2016 - 18:38 Son Güncelleme: 20.01.2016 - 21:46

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. maçında Beşiktaş deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 2-0 mağlup oldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenol Güneş: "Kötü oyun, kötü sonuç"

Şenol Güneş: "Kötü oyun, kötü sonuç"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Karabükspor'a 2-0 kaybedilen maçın ardından oldukça kısa bir açıklamada bulundu. 

Şenol Güneş'ten Karabükspor maç sonu açıklaması;

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karabükspor maçı oldukça kısa konuştu: 'Kötü oyun, kötü sonuç. Şartlar ne olursa olsun daha iyi oynamalıydık. Kadroyla alakalı bireysel olarak konuşmayacağım. Gerek görmüyorum çünkü. Rakibi tebrik ediyoruz'

Karabükspor 2-0 Beşiktaş

Karabükspor 2-0 Beşiktaş

Ziraat Türkiye Kupası'nda C Grubu'nda Beşiktaş, Karabükspor'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Şenol Güneş, A2 takımdan 5 oyuncuya bu maçta görev verdi.

Beşiktaş, Karabük'e 15 kişilik bir kadroyla giderken bu oyuncuların 5'i altyapıdandı. Genç oyuncular arasından Furkan Akbulut ve Muhammed Enes Durmuş ilk 11'de yer aldılar. Sakatlığı düzelen Veli Kavlak da ilk 11'de görev aldı.

Beşiktaş'ta kaleci Tolga Zengin dışında kadroda yer alan tüm oyuncular maçta forma giydiler. Karabükspor ise daha önceki maçlara oranla as takımdan daha çok isme şans verdi.

Beşiktaş ilk yarının son dakikalarında Osman'ın golüyle 1-0 geriye düştü. İkinci yarının başında ise Recep Aydın'ın golü farkı ikiye çıkardı. Kalan sürede kapanan Karabükspor kalesini gole kapattı ve gruptaki ilk puanlarını almış oldu. Beşiktaş ise 10 puanda kaldı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
7
5
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın