Görüş Bildir
Haberler
Kameralar Önünde ve Sosyal Medyada Birbirine Girip Soluğu Mahkemede Alan 14 Ünlü

Kameralar Önünde ve Sosyal Medyada Birbirine Girip Soluğu Mahkemede Alan 14 Ünlü

Ünlüler bazen kameralar önünde bazen de sosyal medya hesapları üzerinden birbirleri hakkında yorumlar yapıp polemiklerle gündemi meşgul ediyor. Söyledikleri tek bir sözle bile birbirlerine giren isimlerin bugüne kadar pek çok yargıya intikal eden davaları oldu. 

İşte size ünlü isimlerin gündemi uzunca bir süre meşgul eden davaları:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seda Sayan - Lerzan Mutlu

1. Seda Sayan - Lerzan Mutlu

Seda Sayan, Lerzan Mutlu'nun Twitter üzerinden “Gençlerle aşık atıp kimsenin ekmeğiyle oynamaya çalışmıyorum. Zangoç olmuşsun hala genç kız gibi davranıyorsun, 58 doğumlu bir dinozor yazması nedeniyle iki ünlü mahkemelik oldu. Geçtiğimiz yıl sonuçlanan davayı Seda Sayan kazandı fakat verilen tazminatı az bulup davayı temyiz kararıyla artırmak istemesi üzerine dava bozuldu.

2. Kadir Doğulu - Gani Müjde

2. Kadir Doğulu - Gani Müjde

Ünlü oyuncuya rol aldığı ''Pis Yedili'' dizisinden izinsiz ayrıldığı ve sete gitmediği gerekçesi ile yapımcı Gani Müjde tarafından dava açıldı. Geçtiğimiz yıl sonuçlanan davayı Kadir Doğulu kazandı.

3. Duygu Çetinkaya - Niran Ünsal

3. Duygu Çetinkaya - Niran Ünsal

Duygu Çetinkaya sunuculuğunu yaptığı programa konuk olan Niran Ünsal ile yayında tartıştı. Tartıştıktan sonra Niran Ünsal'ın Twitter hesabından 'Duygu Çetinkaya 2014 fuhuş operasyonunda yakalandı' şeklinde yaptığı paylaşım nedeniyle mahkemelik oldu.

4. Emrah - Acun Ilıcalı

4. Emrah - Acun Ilıcalı

Şarkıcı Emrah, 2016 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı müzik yarışmalarında kendi şarkılarını izinsiz kullandığı gerekçesiyle dava açtı.

5. Tuğba Özerk - Deniz Akkaya

5. Tuğba Özerk - Deniz Akkaya

Deniz Akkaya, sunucuğunu yaptığı programda Özerk'in annesine ''Kızınızın sevgilisi ile birlikte oldunuz mu?'' diye sorması üzerine şarkıcı soluğu mahkemede aldı. Deniz Akkaya'ya 100.000 TL'lik tazminat davası açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gülşen - Erol Köse

6. Gülşen - Erol Köse

Şarkıcı Gülşen, bir dönem sevgilisi olduğu Erol Köse'nin gizlice ele geçirildiğini öne sürdüğü özel hayatına ilişkin görüntülerin, 2007 yılında bir magazin programında rızası olmaksızın yayınlandığını öne sürerek dava açtı. İkili arasında birçok dava dosyası bulunuyor.

7. Mustafa Sandal - Gülben Ergen

7. Mustafa Sandal - Gülben Ergen

Şarkıcı Mustafa Sandal, Gülben Ergen'i kendisine ait olan ''Şıkır Şıkır'' şarkısını izinsiz albümüne alması nedeniyle mahkemeye verdi. İkili bir süre sonra canlı yayında barıştı.

8. Yonca Evcimik - Hande Yener

8. Yonca Evcimik - Hande Yener

İki ünlü şarkıcı Twitter üzerinden birbirine girdi. Yonca Evcimik, Hande Yener'in bir şarkısı için orijinalini dinleyin diye link paylaştı. Hande Yener ise Yonca albümü için ''Full albüm arak'' yazınca Yonca Evcimik, Yener'i mahkemeye verdi.

9. Selen Soyder - Can Yaman

9. Selen Soyder - Can Yaman

''Hangimiz Sevmedik'' dizisinin setinde iki oyuncu birbirlerine girdi. Selen Soyder'in diziden çıkarılması ile olay son buldu. Aralarındaki tartışmalar tam bitti derken Selen Soyder'in bağlı olduğu ajans oyuncunun konuyu mahkemeye taşıdığını duyurdu.

10. Özlem Yıldız - Seren Serengil

10. Özlem Yıldız - Seren Serengil

Özlem Yıldız, Seren Serengil'in sunucu olduğu programda kendisi hakkında rencide edici ve aşağılayıcı yorumlar yapması nedeniyle dava açtı. İkilinin uzun süre gündemi meşgul eden davası sonucunda kazanan Özlem Yıldız oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Müjde Uzman - Ceyhun Yılmaz

11. Müjde Uzman - Ceyhun Yılmaz

Mesut Yar’ın sunuculuğunu yaptığı 'Burada Laf Çok' adlı programda Müjde Uzman’a yönelik 'Asıl mesleğiniz nedir?' sorusu üzerine Yılmaz, kendisi gibi konuk olan fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’a sessizce hakaret içeren ifadeler kullanırken kameralara yansımıştı. Canlı yayında ekrana yansıyan bu görüntü uzun süre gündemde kalınca oyuncu Müjde Uzman, Ceyhun Yılmaz'a 2 kuruşluk dava açtı. Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan davayı Müjde Uzman kazandı.

12. Lerzan Mutlu - Bülent Ersoy

12. Lerzan Mutlu - Bülent Ersoy

Lerzan Mutlu, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Oya Aydoğan'ın hastaneye aldırılmasından sonra Bülent Ersoy ile birbirine girdi. Hastane çıkışı Ersoy'un, Lerzan Mutlu için “Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana. Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür. Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım” ifadelerini kullanması üzerine Lerzan Mutlu soluğu mahkemede aldı. İki yıl önce Lerzan Mutlu, Songül Karlı'yı da 'Lerzan, Seda Sayan'a benzemek için kendini yırttı' dediği için mahkemeye vermişti.

13. Çağla Şikel - Erol Köse

13. Çağla Şikel - Erol Köse

Çağla Şikel sunuculuğunu yaptığı program sırasında göğüslerinin açılması ile ilgili yorum yapan Erol Köse, 'Bu bir kurgudur. Programın PR'dır. Herkesin reytinge ihtiyacı var' şeklinde yorum yapmasına karşılık dava açtı.

14. Devrim Evin - Fatih Aksoy

14. Devrim Evin - Fatih Aksoy

Ünlü oyuncu  Devrim Evin, ''Fatih'' dizisi için yapımcı Fatih Aksoy ile sözleşme imzalayıp avans aldı. Daha sonra yapımcı firma son dakika değişikliği yaparak ünlü oyuncunun yerine başka bir isim ile anlaştı. Maddi ve manevi olarak zarara uğradığını ileri süren oyuncu yapımcı firmaya dava açtı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
55
36
23
18
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
izmokrasi

müjde uzman crushing yapmış.

Bu posttan sonra listedeki isimler size de dava açmasın :D

grape_fruit

Müjde Uzmana bak sen!! çok zekice sevdimm :)))