Görüş Bildir
Haberler
KADINLARI MUTLULUĞA GÖTÜREN 5 ANTİDEPRESAN TADINDA HAREKET

KADINLARI MUTLULUĞA GÖTÜREN 5 ANTİDEPRESAN TADINDA HAREKET

cevap.tv
10.06.2015 - 13:41 Son Güncelleme: 10.06.2015 - 15:44

İş, aşk, çocuk, eş, dost, regl dönemi, 'akşam ne yemek yapsam?', pas, kir derken sahip olduğunuz tüm yaşam enerjisini yavaş yavaş kaybettiğinizin farkında mısınız? Evetse; merak etmeyin etrafta cıvıl cıvıl dolaşan, kahkahalar atan kadınların sırrını bu yazıda açıklıyoruz. 

Aksi durumlarda bu yazıyı sonrası için ecza dolabına kaldırın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendinize Gelin

1. Kendinize Gelin

Stres anlarınız tavana vurduğunda, kendinize güveniniz sıfırlandığında yapmanız gereken tamamen içsel bir yolculuk. Müzik dinlemek, kitap okumak, mandala boyamak, yemek yapmak, meditasyon gibi aktiviteler tamamen içinde bulunduğunuz durumdan kendinizi kurtarmanızı sağlayacak.

2. SALDIRIN!

2. SALDIRIN!

Uygun adım marş en yakın alışveriş merkezine. Kendinizi tutmayın, dilediğiniz gibi saldırın. İhtiyacınız olsun olmasın ne istiyorsanız alın. Saçma sapan alışveriş yapmak; alışveriş anında extra mutluluk, borç ödeme adında geri kalan tüm sorunları unutma hazzı, son olarak kullanırken de nirvanaya ulaşmayı vaat eder.

3. Ailenize Sıkıca Sarılın

3. Ailenize Sıkıca Sarılın

Dibe vurmuşluğun en temel ilacı: karşılıksız ve güven duyduğunuz sevgiyi kendinize yakın tutmaktır. Hiç şüphesiz ki bu sevgiyi ailenizin yanında bolca bulabilirsiniz. Sizi eğlendirecek gay enişteniz veya mıncıklayabileceğiniz çinli bir yeğeniniz de varsa tadından yenmez.

4. KOŞ FOREST!

4. KOŞ FOREST!

Koşmak bir kadının başına gelebilecek en güzel şey. İşte faydaları:

*Kalp sağlığı için faydalı. Koşma esnasında artan kalp ritmi, kalbe daha çok kan yani oksijen pompalanmasına neden oluyor. Bu durum bir süre sonra düzgün kan dolaşım sistemine sahip olmanızı sağlıyor.

*Bağışıklık sistemini güçlendirir. 

*Zayıflatır. 

*Gözenekleri açarak cildi sağlıklı hale getirir.

Ve işte listeye girme sebebi:

*Stres, depresyon, anksiyete gibi psikolojik rahatsızlıkların görülme sıklıklarını azaltıyor. Yapılan bilimsel araştırmalara göre koşmanın stres girerici yönü kadınlarda erkeklere oranla daha belirgin.

5. Depresyonunuza Özel Çikolatanızı Tasarlayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın