Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'a 4 Gün Sebze Meyve Yok

İstanbul'a 4 Gün Sebze Meyve Yok

yelda kahveci
18.01.2014 - 12:41 Son Güncelleme: 18.01.2014 - 16:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalyalı Nakliyecilerden Eylem Kararı: Istanbul'a 4 Gün Sebze Meyve Gitmeyecek

Istanbul'un meyve ve sebze ihtiyacı taşıyan Antalyalı nakliyeciler, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden ağır tonajlı araçların sabah 07.00- 10.00 ile akşam 16.00- 20.00 saatleri arasında geçişini yasaklayan kararının değiştirilmesi için eylem kararı aldı.

Istanbul'un meyve ve sebze ihtiyacı taşıyan Antalyalı nakliyeciler, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden ağır tonajlı araçların sabah 07.00- 10.00 ile akşam 16.00- 20.00 saatleri arasında geçişini yasaklayan kararının değiştirilmesi için eylem kararı aldı. Eylem kararı alan 10 kooperatif üyesi yaklaşık 1500 nakliyeci, 4 gün boyunca kontak kapatacak.

Antalya, Demre, Elmalı, Gazipaşa, Finike, Serik, Manavgat, Döşemealtı, Konaklı ve Gömbe'den gelen kamyoncular kooperatifi başkanları, Alanya Şoförler Odası'nda toplandı. Toplantı sonrası açıklama yapan nakliyeciler, köprüden geçerken uzun süre beklemek zorunda kaldıklarını ve sebze ve meyvelerin bozulduğunu ifade etti. Kamyoncular, 27-30 Ocak tarihleri arasında 4 gün kontak kapatarak Istanbul’a sebze ve meyve taşımayacaklarını açıkladı.

Demre Özdemireller Taşıyıcılar Kooperatifi, Elmalı Taşıyıcılar Kooperatifi, Alanya Taşıyıcılar Kooperatifi, Gazipaşa Taşıyıcılar Kooperatifi, Finike Kamyoncular ve Motorlu Taşımacılar Kooperatifi, Serik Kamyoncular Derneği, Manavgat Nakliyeciler Kooperatifi, Döşemealtı Kamyoncular Kooperatifi, Gömbe Taşıyıcılar Kooperatifi ve Konaklı-Payallar-Türkler Taşıyıcılar Kooperatifi birlikte eylem kararı alırken 2 yıldır sorunlarının çözülmediğini kaydeden Alanya Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Uyar, 27 Ocak Pazartesi gününden itibaren 4 gün kontak kapatacaklarını söyledi. Halcileri ve tüccarları bu konuda uyardıklarını ifade eden Uyar, 1 hafta içinde sevkiyatlarını yapmamalarını istedi

.

Antalya'daki bütün kooperatif başkanları Alanya'da toplanarak sorunlarını masaya yatırdıklarını ifade eden Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, nakliyecilerin bütün yükümlülüklerini yerine getirdiğini söyledi. Akkaya, 'Belirli saatlerde köprüden geçiş yasağı nedeniyle kamyoncularımız mağdur oluyor. Bir türlü çözüme ulaşamadılar. Bu nedenle demokratik haklarını kullanmak istiyorlar. Amaçları üreticiyi veya tüccarı mağdur etmek değil, sorunun çözülmesini istiyorlar.' dedi.

sondakika.com

Kaynak: http://www.sondakika.com/haber/haber-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0