Görüş Bildir
Haberler
'İslam Devleti Kurulsun' Diyen Tarikat Şeyhi Fatih Nurullah, 12 Yaşındaki Çocuğa İstismardan Tutuklandı

etiket 'İslam Devleti Kurulsun' Diyen Tarikat Şeyhi Fatih Nurullah, 12 Yaşındaki Çocuğa İstismardan Tutuklandı

Uşşaki Tarikatı’nın lideri Fatih Nurullah, 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. Çocuğun babası şikayet ettikleri tarikat üyeleri tarafından darp edildi, aile ise ölüm tehditleri almaya devam ediyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

“Hele İslami devlet olsun, en güzel sarığı biz saracağız, en güzel cübbeleri biz giyeceğiz. Başörtü meselesi çözüldü değil mi? Ayasofya, Tayyip Bey ‘Bekleyin' dedi. Ayasofya açıldı. Sarık ve cübbe de… Vakti gelir. Devletin kontrol mekanizmalarında olalım. Ne idüğü belirsizler karar mekanizmalarına geçince Müslümanlar sıkıntı çekiyor' ifadelerinin sahibi Uşşaki Tarikatı’nın lideri Fatih Nurullah, 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismardan tutuklandı.

Jandarma, biber gazı kullanmasına rağmen müritlerin saldırısını zor durdurdu

Jandarma, biber gazı kullanmasına rağmen müritlerin saldırısını zor durdurdu

Odatv'den Sami Menteş'in haberine göre, Uşşaki Tarikatı’nın dergahlarından birinin bulunduğu Sakarya’nın Akyazı ilçesinin Kuzuluk mahallesine geçtiğimiz perşembe günü  Nurullah hakkındaki ihbar nedeniyle jandarma ekipleri geldi.

Görgü tanıkları, jandarmanın ardından birkaç kişinin daha geldiğini yaşanan tartışmanın ardından tarikat mensuplarının Jandarmaların yanından bir adama saldırdığını söylediler. Görgü tanıkları, Jandarmanın biber gazı dahi kullanmasına rağmen, müritlerin saldırısını güçlükle durdurabildiklerini söyledi.

Kavganın ardından Fatih Nurullah gözaltına alındı.

Baba darp edildi

Baba darp edildi

Görgü tanıklarının 'jandarmanın yanında darp edilen biri vardı' dedikleri kişinin istismara uğrayan kızın babası olduğu ortaya çıktı. Darp sonucu babanın omzu kırıldı, belinde ve kolunda yaralar var.

Çocuk İzleme Merkezi, uzmanların eşliğinde alınan ifadede, küçük kız yaşadıklarını ayrıntılarıyla anlattı.

Çocuk İzleme Merkezi, uzmanların eşliğinde alınan ifadede, küçük kız yaşadıklarını ayrıntılarıyla anlattı.

12 yaşındaki Y. A. Temmuz ayında yaşanan cinsel istismarı anlatırken şu ifadeleri kullandı:

“Olayın olduğu gün Fatih isimli kişi annemin telefonuna saat 20:30 – 21:00 arasında çay istediği şeklinde mesaj atmıştı. Ben de ona çay götürmüştüm. Bana ‘herkes kapıyı çalarak girer, sen çalmadan da girebilirsin’ dedi. Sonra bir şeyler daha istedi ben de getirmek için aşağıya gittim. İstediklerini götürmek için tekrar yukarı çıktım. Evin salonundaydık. Üst katta ben ve Fatih’ten başka kimse yoktu. Beni bana bir şey demeden dudağımdan öptü ben ona bir tepki vermedim. Çünkü korkmuştum. Ben üst kata çıktığım zaman her fırsatta beni öperdi ve anneme babama söylememem konusunda bana telkinde bulunurdu.”

Dergahta istismara uğrayan 10 yaşında başka bir çocuk daha var

Dergahta istismara uğrayan 10 yaşında başka bir çocuk daha var

12 yaşındaki Y.A., “dergahta” 10 yaşında bir kız çocuğunun daha olduğunu belirterek “O bana Fatih’in onu kucağına oturttuğunu anlatmıştı. Bu da benim yaşadığım olay ile aynı gün oldu” dedi.

İfadede bulunan uzman ise Y.A.’nın ifadesinde cinsel istismara uğradığına ilişkin detayların olduğu bu beyanların da çevresel detaylarla desteklendiği belirterek, Y.A.’nın ifadesinin güvenilir olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Perşembe akşam gözaltına alınan Fatih Nurullah, Pazartesi mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, Nurullah’ın tutuklanmasına karar verdi.

Perşembe akşam gözaltına alınan Fatih Nurullah, Pazartesi mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, Nurullah’ın tutuklanmasına karar verdi.

Dava dosyasında Y.A.’nın ifadesinin haricinde Fatih Nurullah’ın Y.A.’nın babasıyla yaptığı ve yaşananları kısmen de olsa itiraf ettiği telefon görüşmesine ait ses kaydının olduğu da öğrenildi.

Habere göre kaynaklar, Y.A.’nın ailesinin can güvenliklerinden endişeli ve çaresiz olduklarını söyledi. Kaynakların aktardığına göre tarikat müritleri aileyi, küçük kızın ifadesini değiştirmesi için ölümle tehdit ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
907
180
129
32
22
20
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Akalp

İşte bu yüzden Atatürk ömrü boyunca bu sakallılarla uğraştı. İşte bu yüzden bu yeşil renkli sapıkların alayı Atatürk düşmanı. İşte bu yüzden islam devleti is... Devamını Gör

Metin Uzun

Memleket şeyhten dervisten sahte peygamberden ( Hasan Mezarci ) gecilmez oldu. Sozde musluman gecinen yandas kesim deve kusu gibi kafayi kuma gommeyi birakma... Devamını Gör

Ya çok net bir şey söylemek istiyorum, eğer burada tarikat üyesi varsa da görsün, bu tarikat üyelerinin alayı gerizekalı ya, siz inandığınız dini bir yere me... Devamını Gör

Nurcan tatoğlu

Ya ne kadar güzel söylemişsin 😁

Ercan

Tipe şekle şemale bakar mısınız ? Bu orospu evladının faydalı herhangi bişey yapabileceğini düşünüyor musunuz ? Cemaati çocuğun babasını da dövmüş galiba...u... Devamını Gör