Görüş Bildir
Haberler
İşitme Engelli Çocuklara Büyük Destek!

İşitme Engelli Çocuklara Büyük Destek!

Meltem Sevim
18.01.2014 - 18:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşitme Engelli Çocuklara Büyük Destek!

Ünlü isimler işitme engelli çocuklar için biraya geldi.

Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Hadise, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz işitme engelli minik öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdi.

Ünlü isimler bağışlarla yapılan okulun öğrencilerini ziyaret ederek gerçek mutluluğun ne olduğunu gösterdi. Survivor’dan kazandığı ödülün yarısını (250 bin TL)’yi bu çocukların eğitimi için bağışlayan Nihat Altınkaya ve O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri çocuklarla bol bol eğlendi.

acunn

TÜRKİYE İŞİTME VE KONUŞMA REHABİLİTASYON VAKFI (TİV) HAKKINDA;

0-6 yaş işitme engelli çocuk ve aile eğitim merkezi 2008 yılında, Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği 'yoksa rüya mı' televizyon programının destekleri ile hizmete girmiştir.

Eğitim Merkezi'nde; 0-3 yaş arası işitme engelli çocuklara ayda 12 saat bireysel ve grup eğitimleri, 3-6 arası işitme engelli çocuklara ayda 40 saat bireysel ve grup eğitimleri, 7- 18 yaş arası işitme engelli çocuklara ayda 20 saat bireysel ve grup eğitimleri, aile eğitimleri verilmektedir.

Sağlık taramaları, uygun işitme cihazı temini, gıda ve giyim yardımları, konuşma terapisti ve eğitim odyologları tarafından rutin takipler, sosyal etkinlikler yapılmaktadır.

Şu an 109 işitme engelli çocuk ve ailesine tüm bu hizmetler ücretsiz olarak verilmektedir.

Kaynak: http://www.acunn.com/haber/isitme-eng...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın