Görüş Bildir
Haberler
İphone 6S İle Uyumlu Çalışan Uygulamalar!

İphone 6S İle Uyumlu Çalışan Uygulamalar!

İphone 6S İle Uyumlu Çalışan Uygulamalar!

Apple, Apple Watch modelinde kullanmış olduğu Force Touch teknolojisini iPhone 6s ve iPhone 6s modellerinde de yer verdi. iPhone 6s ile Force Touch evrildi ve 3D Touch olarak karşımıza çıktı.

3D Touch teknolojisinin sunmuş olduğu en güzel özelliklerden biri de destek veren uygulamalara kısayol ulaşım imkanı sağlaması. Biz de bu haberimizde 3D Touch ile uyumlu en iyi uygulamalar ı sıraladık.

Listemizin en başında Instagram yer alıyor. Facebook ’un satın aldığı Instagram , 3D Touch özelliği ile en verimli çalışan uygulama diyebiliriz. Ana erkandayken uygulamaya basılı tuttuğumuzda bize Direk Mesaj Atma , Arama , Fotoğraf Paylaşımı ve Akışı Görüntüleme seçeneklerini sunuyor. Uygulama içerisine girdiğimizde ise kişinin ismine tıkladığımızda profilinde paylaştığı son 6 fotoğrafı görebiliyoruz.

iPhone 6s ile Uyumlu Çalışan Uygulamalar! Ömrüm Tolga Çolak iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ta bulunan 3D Touch özelliği ile uyumlu çalışan uygulamalara yer verdik. İşte iPhone 6s ile gelen 3D Touch ile uyumlu çalışan uygulamalar.

Kaynak: http://shiftdelete.net/iphone-6s-ile-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın