Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6 Bu Tarihte Tanıtılabilir

iPhone 6 Bu Tarihte Tanıtılabilir

Caner
21.01.2014 - 23:06

İphone 6 Bu Tarihte Tanıtılabilir

Apple’ın bu yıl tanıtacağı iPhone modelleri hakkında bilgiler ve söylentiler gelmeye devam ediyor. Yeni gelen bilgiler, Çinli QQ Tech web sitesi tarafından yayınlandı. Daha önce Apple’ın iki farklı ekran boyutu ile iPhone tanıtacağı haberlerini duymuştuk. Şimdi de yeni nesil iPhone akıllı telefonların ne zaman tanıtılacağı hakkında bilgiler geldi.

Çinli analist Sun Changxu,yeni modellerin Haziran ayında tanıtılacağını iddia etti. Changxu’ya göre, yaklaşan iPhone 6 muhtemelen 4.7-inç, 1136-piksel-640 piksel ekrana sahip olacak. Apple, bu modelden kısa bir süre sonra yüksek çözünürlüklü 5.7-inç ekrana sahip başka bir akıllı telefon tanıtacak. Apple, Haziran ayında düzenleyeceği WWDC Worldwide Developers Konferansı'nda yeni bir akıllı telefon ortaya çıkarabilir.

Çeşitli kaynaklar, zaten Apple'ın bir sonraki iPhone’u daha büyük boyutta tasarlayacağını söylemişti. Genelde tahminler 5 inç üzeri olmuştu. Hatta geçen hafta DisplaySearch’tan gelen rapor, iPhone 6’nın 5.5-inç 1080 x 1920piksel ekrana sahip olabileceği yönündeydi.

Geçen hafta China Mobile sitesi Apple CEO’su Tim Cook’a bir olay sırasında büyük ve esnek ekranlı bir iPhone modelinin gelip gelmeyeceğini sordu. Tim Cook, yaptığı açıklamada bu konuda bilgi veremeyeceğini ancak harika şeyler üzerinde çalıştıklarını, kullanıcıların bunları görünce çok mutlu olacağını söyledi.

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/iph...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın