Görüş Bildir
Haberler
İnternetin yeni fenomeni: Sebastian kimdir?

İnternetin yeni fenomeni: Sebastian kimdir?

Sebastian
06.09.2014 - 00:11 Son Güncelleme: 06.09.2014 - 00:19

İnternetin yeni fenomeni: Sebastian kimdir?

Sosyal medyada 'Sebastian' çılgınlığı başladı. Genellikle 'Söyle Sebastian...' ile başlayan sözlerden herkes kendini yansıtanı seçiyor, kimi aşk acısına atıfta bulunuyor, kimi sınavlardan dert yanıyor. Ama herkes derdini Sebastian'a anlatıyor, 'o'nun üzerinden mesaj gönderiyor. Aslında Sebastian ismi bize çok yabancı değil. Birçok filmde uşak rolünde oynayan karakterlerin ismiydi Sebastian. Hatta kitaplarda bile uşak rolündeydi. Mizah yazarı Atilla ATALAY'ın bir karakteriydi. 'Haftanın Lakırdı Lukurdusu' yazı dizisini yazardı. Bazıları seri halinde olurdu. Bunlardan biri Eray, bir digeri Sıdıka idi. Sıdıka zaten dizi film oldu biliyorsunuz. Eray ise sözde aristokrat biriydi. Hayranlarına Erayinman, ayakkabıya Naykkabı derdi :) Manitasına Primadonna benzeri Primanita derdi :) Söylediğiniz gibi uşağı Sebastian idi. Garip isteklerini hep ona söylerdi. Peki ne oldu da bir anda sosyal medya fenomeni, herkesin bir şeyler söylediği isim oldu. Fenomen olmasında ki en büyük etken Murat Pala, 2014'ün Şubat ayında Sebastian karakterine asıl canlılığı katan herkesin duymasını sağlayan asıl kişi. Facebook da Söyle Sebastian ( www.facebook.com/SebastianSoyle ) hesabı üzerinden her gün yeni caps (Yazılı Fotoğraf) ekleyerek Komediye vurulan Sebastian, Ne yapacağından habersiz Sebastian, Laf sokan Sebastian, Edebiyattan nasibini almış Sebastian profilleriyle halkın beğenisini kazanmaya devam ediyor..

Kimdir bu (Murat Pala) Sebastian'ın arkasındaki asıl kişi kendisinden dinleyelim..

Soyadım Pala. Ama gerçek soyadım değil, ama bunu genelde benimle aynı okulda okumuş arkadaşlarım ve aile bireylerim dışında pek kimse bilmez. Kullandığım soyadım Annemin kızlık soyadıdır, büyükbabamı çok sevmemden dolayı kullanırım. Kendisi ölmüştür. Geceleri bazen onun yerine dua ederim. Dualara inanırım. 1,5 yaşında ölen İguanam Rikopaşa’yı asla unutmam. Evlerin sessiz olmasını sevmem, kalabalığı ve sürekli konuşan insanları severim. Matematikten zerre anlayamam, sayısal hiçbir şeyi sevmem. Kova burcunun bazı özelliklerini taşırım. İkiz çocuk istiyorum. İnsanları asla küçümseyemem. ( not: eski sevgililerimi ve yeni sevgililerini gözüm kapalı çok rahat küçümserim). Çok fazla duygusalmış gibi yazsam da bazen odunun tekiyimdir. İnsanları anlarım. İnsanların hepsini sevemem. Kedilerden korkar, onları görünce yolumu değiştiririm. Önyargılarla yaşarım, önyargılarımı yıkan insanlara aşık olurum. Geceleri battaniyemin altına geçip, telefonumla mesajlaşırken uyuyakalırım. Aileme çok önem veririm. Hayatta her şeyin karşılığını alan o çok şanslısı insanlardan biri olamasam da, karmaya inancım sonsuzdur. Yemek zevkim dengesizdir, annem bundan çok şikayet eder. Güzel giyinen insanlar hoşuma gider. Hiç spor yapmam. Bütün gün evde oturabilir, müzik dinleyebilirim, müzik dinlerken kendimi Dünya starı gibi hissedebilirim de.Tabii bazı günler de, bütün gün dışarda gezer, hiç eve girmek istemeyebilirim. Uzun ilişkilerin yaşanmasının taraftarı olmamla birlikte, kısa süren ilişkileri hiçbir zaman samimi bulamam ve kısa süreli ilişki yaşamam. Eğer karşımdakinde beğenmediğim hareketler görürsem, o kişiyi eğilip ayaklarımı öpse sevemem. İnatçıyımdır. Sözümden dönmem, bitti dersem bitiririm. Ara sıra oturur eskileri hatırlar, ağlarım, hiç kimse bilmez. İntikam almadan ölemem. Eski sevgili eşyalarının özel olduğuna inanırım, ama hepsini acımadan atarım. Ağlayan insanların iyi olduğuna inanırım. Hep keman çalan bir insan olmak istemiş, asla becerememişimdir. Maviye ve gökyüzüne olan aşkım yüzünden Yamaç Paraşütü pilotu olmuşumdur.. Arabadan dışarıyı izlerken gökyüzüne bakarak trilyonlarca hayal kurar, hayallerin hep gerçekleşeceğine inanırım. Köpeklere aşık, kimsesiz çocuklara karşı zaafı olan, ölen insanları ve Hayvanlarımı da asla unutmayan onları hep kalbimde yaşatan biriyim.

Son olarak; hep aşık olurum, herkese aşık olurum ama hiç birini unutamam.

Sevgiyle,

Murat Pala

www.facebook.com/SebastianSoyle hesabından paylaşılan ve sosyal medyayı etkisi altına alan o capsler...İşte Sebastian'ın sosyal medyaya damga vuran sözleri..

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0