Görüş Bildir
Haberler
İçerik Sitesiyle Başlayıp Ticarete Atılan 5 Girişim Örneği

İçerik Sitesiyle Başlayıp Ticarete Atılan 5 Girişim Örneği

Metin Yüksel
22.10.2015 - 17:45

Content hala king mi? Bu soruya evet cevabını vermiş ve değerli içeriklerini bir şekilde ticarete dönüştürmüş 5 girişimci:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bebek.com - Ebebek.com

1. Bebek.com - Ebebek.com

Şu an Türkiye'nin en büyük eticaret sitelerinden biri olan ebebek.com, Halil Erdoğmuş'un anne-babaları ve çocuk sahibi olmak isteyenleri bilgilendirmek amacıyla kurduğu bebek.com içerik sitesi vasıtasıyla faaliyete geçmiş bir girişim. Offline kanallarda da güçlü olan ve 60 adet mağazası bulunan ebebek.com'un yakın zamanda borsaya açılacağı söyleniyor.

2. Maritsa - IAMNOTBASIC

2. Maritsa - IAMNOTBASIC

Ülkemizde moda alanında bilinen bloggerlardan biri de Maritsa. Maritsa, hem blogu hem de Instagram hesabıyla elde ettiği popülerlikle, basic tişört odaklı IAMNOTBASIC markasının kurucu ortaklarından olmuş.

3. Zaytung - Zaytung Shop

3. Zaytung - Zaytung Shop

Dürüst, tarafsız, ahlaksız haber konseptiyle içerik üreten Zaytung da kendi ürünlerini sitesi üzerinden satanlardan. Komik içeriklerinin yanı sıra, kendi logosuna yer verdiği ürünleri store'u üzerinden bulabiliyorsunuz. Komik hediyeler için tercih edilebilir.

4. NilErtürk - Bey Karaköy

4. NilErtürk - Bey Karaköy

Ülkemizde moda bloggerları arasında bilinen kişilerden olan Nil Ertürk, blogger camiasında ve sosyal medyada elde ettiği popülerliği; Bey Karaköy mağazasına taşıyanlardan. Bey Karaköy'de erkeklerin günlük hayatında giymek isteyecekleri kıyafetleri bulabilirsiniz.

5. Blogilates - Ogorgeous

5. Blogilates - Ogorgeous

Blogilates adındaki fitness odaklı Youtube kanalından 6 yılda 2.500.000 takipçiye erişen Cassy Ho, aynı zamanda ogorgeous adındaki eticaret sitesinin de kurucusu. Özellikle pilatese ilgili olanlar, sitede sunulan ürünlere ilgi duyabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
0
0
0
0
0