Görüş Bildir
Haberler
HTC One Mini 2 Ortaya Çıktı

HTC One Mini 2 Ortaya Çıktı

Batuhan
05.05.2014 - 11:32

HTC One Mini 2 Ortaya Çıktı

HTC’nin amiral gemisi One M8′in minik kardeşi One Mini 2′nin renk seçenekleri ve tasarımı ortaya çıktı.

HTC’nin geçtiğimiz ayOne M8′i satışa sunmasının ardından, bu cihazın minik modelinin ne zaman çıkacağı merak ediliyordu. Geçtiğimiz yıl, One modelinin ardından One Mini’yi kullanıcılara sunan HTC, şimdilerde One Mini 2′yi piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Teknoloji dünyasının hiç yanılmayan dedikoducusu @evleaks tarafından ortaya çıkartılan basın görseli ve renk seçenekleri ile HTC One Mini 2′nin tasarımı netleşti.

Fotoğrafta One Mini 2′nin tasarım ve renk olarak One M8′e benzediği göze çarpıyor. Altın sarısı, fırçalanmış metal ve gümüş olmak üzere üç farklı renk ile geleceği görülen cihaz piyasaya sunulduktan sonra, yeni renk seçenekleri de kazanabilir.

Fotoğrafta, One Mini 2′de One M8′deki gibi çift kamera teknolojisinin yer almayacağı söylenebilir. Plastik çerçeveyle de gelmeyeceği tahmin edilen cihazın tahmin edilen teknik özellikleri şu şekilde sıralanıyor; 720p (HD) çözünürlüklü 4,5 inç ekran, dört çekirdekli 1,4 GHz Snapdragon 400 işlemci, 1 GB bellek, 16 GB dahili depolama alanı, 13 MP arka, 5 MP ön kamera ve Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi. Kameranın Ultrapiksel olup olmayacağı hakkında ise hehangi bir bilgi yok.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/05/htc-o...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0