Görüş Bildir
Haberler
Hoşlandığın Şeylere Göre Memelerinin Ne Kadar Büyük Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Hoşlandığın Şeylere Göre Memelerinin Ne Kadar Büyük Olduğunu Söylüyoruz!

Aylak Madam
24.01.2017 - 20:59

Bize hoşlandığın şeyleri söyle, sana memelerinin ne kadar büyük olduğunu söyleyelim!

1. İlk olarak bize favori kahveni söyle!

2. Şimdi de bunlardan en beğendiğin sütyen modelini seç bakalım!

3. Peki, favori tatlın hangisi?

4. Şimdi de bu pastel renklerden en beğendiğini seçmeni istiyoruz senden!

5. Peki, bunlar içinde en sık kullandığın emoji hangisi?

6. En hoşuna giden yüzüğü seç şimdi de!

7. Tarzına en uygun nail art bunlardan hangisi?

8. Son olarak bu kolyelerden hangisini takmak isteyeceğini söyle ve sonucu öğren!

Sen AA kup meme ölçülerine sahipsin!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen en küçük meme ölçüsü olan AA kup'a sahipsin. Yani, yok denecek kadar küçük memelere sahipsin. Ancak bunun için hayıflanmayacak kadar da zekisin! Zira dilediğinde sütyen giyip, dilediğinde ise sütyensiz gezmek gibi bir güzellik olmasa gerek. Ayrıca sarkma derdi de aklının ucundan dahi geçmiyor.

Sen A kup meme ölçülerine sahipsin!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen küçük meme ölçülerinden olan A kup'a sahipsin. Ancak bu durumu kafana dahi takmıyorsun. Zira iç çamaşırının en güzel hali olan 'bralet' en çok sana yakışıyor! Sıcak havalarda sütyensiz gezmenin keyfini de senden iyi kimse bilemez. Ayrıca sırt ağrıları da en yabancı olduğun şeylerin başında geliyor. Ne diyelim imrenmedik desek yalan olur!

Sen B kup meme ölçülerine sahipsin!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen ne çok büyük ne de çok küçük bir meme ölçüsü olan B kup'a sahipsin. Tam ayarında bir büyüklüğe sahip olan memelerinle istediğin kıyafeti giyebiliyorsun. Hem seksi ve iddialı parçaları, hem de sportif kıyafetleri senden iyi taşıyan yok. Ne diyelim, hadi yine iyisin!

Sen C kup meme ölçülerine sahipsin!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen hafif büyük bir meme ölçüsü olan C kup'a sahipsin. Bu da istesen de istemesen de sana oldukça seksi bir hava veriyor. Nitekim insanlar bu ölçülere ulaşmak için büyük paralar ödeyip estetik dahi oluyorlar! Sen doğuştan şanslısın yani, kıymetini bil!

Sen D kup meme ölçülerine sahipsin!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen büyük meme ölçülerinden olan D kup'a sahipsin. Bu durumun seni fazlasıyla seksi ve dikkat çekici kıldığını baştan söyleyelim. Eh bir takım sıkıntıları da yok değil elbette. Sırt ağrıları da bunun başında geliyor mesela. Ama bütün bu zorluklarına rağmen harika göründüğün de bir gerçek elbette!

Sen DD kup meme ölçülerine sahipsin!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen en büyük bir meme ölçülerinden olan DD kup'a sahipsin. Bu durum sırtında ağrılara, yazın ise sütyen işkencesi çekmene sebep oluyor. Bedenine göre bikini seçme sorununa ise hiç ama hiç girmiyorum. Ama bunlar aşılmayacak dertler değil elbette. Kate Upton'a bakıp, büyük memelerle barışmanın yolunu bulabilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1995
885
400
228
178
136
130
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Sayın

saat gece 2 buçuk, ben burada ne yapıyorum ??

Çikolatalı pasta

E oha artık bune ya dd kup dedi en büyük ölçülerdenmiş ben daha 12 yasındayım