Görüş Bildir
Haberler
Hoşcan'dan Erkan Zengin Açıklaması: 'Anlaştık'

Hoşcan'dan Erkan Zengin Açıklaması: 'Anlaştık'

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin'in transferiyle ilgili Trabzonspor ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Teknik direktör Michael Skibbe'nin imza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin transferiyle ilgili şunları söyledi.

'Erkan Zengin, Eskişehirspor'da Erkan olmuştur. Biz Trabzonspor'la prensipte anlaştık. Trabzonspor kendisiyle görüşüyor. Tahmin ediyorum bir, iki gün içerisinde bu iş halledilir. Kendisi bize ayrılmak istediğini belirtmiş, biz de buna sıcak bakmıştık.'

Erkan Zengin ile ilgili Fenerbahçe'nin de bir teklifi olduğunu belirten Hoşcan, 'Mahmut Uslu ile bizzat görüştüm. Bize tekliflerini sundular. Bize uygun olmadığını ve Trabzonspor'a yakın olduğumuzu belirttik' dedi.

Trabzonsporlu futbolcu Emre Güral'ın transferiyle ilgili de Mesut Hoşcan şunları söyledi:

'Biz Trabzonspor'dan Emre Güral'ı istedik, kulübünden izin aldık. Şu anda kampımızda. Erkan Zengin transferinde takas olmasa bile bonservisi konusunda Trabzonspor ile anlaşmıştık. Sadece formaliteler var. Gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra Emre Güral'ı Eskişehirspor'a transfer edeceğiz.'

  • Sporx
Kaynak: http://www.sporx.com/hoscandan-erkan-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0