Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Hep Övgüyle Nereye Kadar? Burçların İnsanları Çileden Çıkaran En Sinir Bozucu Özellikleri

etiket Hep Övgüyle Nereye Kadar? Burçların İnsanları Çileden Çıkaran En Sinir Bozucu Özellikleri

Fulin
14.09.2017 - 13:30

Bazen birinin burcunu öğrenir öğrenmez yüzünüzü buruşturursunuz, bazen de öğrenildiğinde yüz buruşturulan burcun sahibi siz olursunuz. Bunun sebebi belli, bazı kötü özelliklerin burçlarla özdeşleşmiş olması. Peki böyle düşünenler haklı mı, haksız mı? İşte burçların kabul edilmiş en kötü özellikleri, yorum sizin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç

Sabırsızlık, istediğini hemen elde etme arzusu Koç burcunu yerli yersiz agresifliğe sürükler. Bu ben, ben diye direten tavrınız doğal olarak karşınızdaki insanı delirtir.

2. Boğa

Rahatınızı bozmamak için sorunlarınızı bile görmezden gelmeniz sizi düşünenleri üzer. Bitmek bilmeyen inadınız, değiştirmediğiniz fikirlerinizle de uğraştırırsınız.

3. İkizler

Sizin en sinir bozucu özelliğiniz çok konuşup her konuda fikrinizi beyan etmeniz olabilir. Kararsızlığınız, çabuk sıkılmanız ve dikkatsizliğiniz de can sıkar.

4. Yengeç

Alınganlığınız ve duygusallığınız abartı boyutuna geldiğinde ve duygularınızda gel-gitler yaşadığınızda anlaşılmakta zorlanırsınız. Sevdiklerinizi aşırı ilgi ve sahiplenmeyle bunaltabilir, dorukta yaşadığınız duygularınızı fazla yansıtabilirsiniz ki bu da her zaman hoş değil.

5. Aslan

Evet, bencilliğiniz ve ukalalığınızdan bahsedeceğiz. Hatalarınızı kabul eder ve biraz daha mütevazı olmaya çalışırsanız insanlar rahat bir nefes alacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak

Kendinizi bu kadar eleştirmeniz bir derece ama başkalarını da sürekli eleştirmeniz, kolay sinirlenmeniz, herkesi düzeltip mükemmelleştirme çabanız böyle bir talebi olmayan insanlara ağır gelecektir.

7. Terazi

Sürekli canınızın istediği yönde radikal değişimler ve kararsızlıklar yaşadığınız için bezdirici olabilirsiniz. Tembel ve umursamaz dönemleriniz vardır ve bu da hoş karşılanmaz.

8. Akrep

Kuşkularınız ve kuruntularınızla hem kendinizi, hem çevrenizi yiyip bitirirsiniz. Güvensizliğiniz, ince hesaplarınız, insanları yönlendirmek için kurduğunuz baskılar isyan ettirebilir.

9. Yay

Olayları abartmakta üstünüze yoktur, bazı tepkileriniz aşırı olabilir. Aniden yıkılıp aniden unutabilirsiniz de. Kendi dünyanızda yaşamanız ve duyarsızlığınız rahatsız edici olabilir.

10. Oğlak

Gereksiz konulara takılmanız, gereksiz şeyler yapmanız, herkesi kontrol altına almanız iyi değil. Karamsarlığınız ve insanlarla yakın ilişkiler kurmaktan kaçınmanız da insanların sizden uzaklaşmasına sebep olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova

Umursamazlığınız, insanları sevip sevmediğinizin belli olmaması sizi zor biri yapar. Rutinden sıkılmanız, gel-gitleriniz hayatında düzen ve istikrar isteyen insanlara göre değildir.

12. Balık

Hayal dünyasında yaşamanız, kolay etkilenmeniz, paranızı dikkatsiz harcamanız hoş karşılanmayan davranışlarınızdır. Kolayca vazgeçmeniz, sınırları karıştırmanız da kafa karıştırır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
508
178
60
49
49
47
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeliha Akman

hayal dünyasında falan yaşamıyorum. bu basma kalıp cümleyi kullanmayın artık komik olmayı geçti sinir bozucu olmaya başladı.

Buchanan

belki de hayal dünyasından çıkamadığın için kabul edemiyorsundur??? (teşekkürker süpermen^)

LUMOS_03

Oğlak bayağı doğru

Hera

Başağım sonuna kadar doğru valla. Ama değişmicem aq niye değişiyim. Bu arada ''Kendinizi bu kadar eleştirmeniz bir derece ama başkalarını da sürekli eleştirm... Devamını Gör