Görüş Bildir
Haberler
Hedef Yıldız Oyuncuyu Süper Kupa Finaline Yetiştirmek

Hedef Yıldız Oyuncuyu Süper Kupa Finaline Yetiştirmek

Caner
15.08.2014 - 11:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Görevimiz Süper Kupa

Dünya Kupası ve sonrasındaki tatil nedeniyle takımdan ayrı kalan Wesley Sneijder için 3 ayrı program hazırlandı. 25 Ağustos'taki Süper Kupa finaline kadar sağlık, kondisyon ve taktik konuları yıldız oyuncunun dersleri arasında.

G.SARAY'DA Cesare Prandelli ile başlayan yeni dönemde kilit isim Wesley Sneijder olacak. Ancak Hollandalı yıldızın Dünya Kupası'nda takımı ile birlikte yarı final oynaması nedeniyle İstanbul'a gelişi gecikirken teknik heyet de Sneijder'i F.Bahçe maçına kadar kendine getirebilmek için özel bir çalışma yapıyor.

YORUCU bir sezonun sonrasında Dünya Kupası'nda da üst düzey maçlar çıkaran Sneijder kısa bir tatilin ardından yeniden çalışmalara başlamak için İstanbul'a döndü. İşte bu sıkıntılı süreç için Prandelli de ekibi ile birlikte kolları sıvadı ve üç ayrı konu başlığından oluşan bir düzenlemeye gitti... Tatilde bile yakın arkadaşı kick boksçu Gökhan Saki ile çalışan Hollandalı sağlık heyeti, kondisyonerler ve Prandelli tarafından yapılan 10 günlük programa tabi tutulacak.

1 - Sağlık: Sneijder için beslenme programı oluşturulurken tatil döneminin ardından idmanda yaşanabilecek sakatlıklara önlem olması amacıyla da yakın takip uygulanıyor.

2 - Kondisyon: Oyuncunun tatil sonrasında bir an önce üst düzeydeki fiziki formuna ulaşabilmesi için kollar sıvanırken oluşturulan detaylı çalışma listesi de Prandelli'nin yardımcıları tarafından idmanlarda uyulanmaya başladı.

3 - Taktik: Taktik bölüm tamamen Prandelli'ye ait. İtalyan hocanın özellikle hücumdaki beyni durumundaki Sneijder, geride kalan zaman içinde yeni hocasıyla çalışamadı. Taktik idmanlarda yer alamayan Sneijder'e bire bir konuşmalar da yapan Prandelli bu açığı kapatıp aklındakileri de yıldızına aktarmak için büyük çaba harcıyor.

Giambattista'dan geçer not aldı

PRANDELLI'NİN sağ kolu olarak bilinen kondisyoner Giambattista Venturatti'nin kan değerleri sınavına önceki gün Sneijder de girdi... Hollandalı oyuncunun değerlerini inceleyen Venturatti, genel koşu ve sprint değerlerinin iyi çıkmasıyla mutlu olurken bunu da Sneijder'e aktardı.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/gorevimiz-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0