Görüş Bildir
Haberler
Hayallerine Göre Gelecekte Seni Nelerin Beklediğini Söylüyoruz!

etiket Hayallerine Göre Gelecekte Seni Nelerin Beklediğini Söylüyoruz!

Kai Hiwatari
30.04.2019 - 11:06 Son Güncelleme: 27.05.2019 - 13:22

Bakalım kurduğun hayaller, seni bekleyenler hakkında nasıl ipuçları veriyor...

1. Yaşını öğrenerek başlayalım.

2. Aşağıdaki seçeneklerden hangisi aşk hakkındaki hayallerine daha yakın?

3. Aşağıdaki seçeneklerden hangisi para hakkındaki hayallerine daha yakın?

4. Aşağıdaki seçeneklerden hangisi mesleğin hakkındaki hayallerine daha yakın?

5. Aşağıdaki seçeneklerden hangisi yaşamak istediğin ev hakkındaki hayallerine daha yakın?

6. Aşağıdaki seçeneklerden hangisi araban hakkındaki hayallerine daha yakın?

7. Aşağıdaki seçeneklerden hangisi arkadaşlık hakkındaki hayallerine daha yakın?

8. Aşağıdaki seçeneklerden hangisi aile hakkındaki hayallerine daha yakın?

9. Son olarak genel bir soru! 10 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?

Ceplerin ve kalbin dolu!

Hayallerini dinledik. Şimdi sen de bize göre seni nelerin beklediğini dinle bakalım. Hayalini kurduğun işin sahibi olacaksın. Her gün işe giderken ayakların geri geri gitmeyecek. Heyecanla yaptığın ve paraya para demediğin işin seni bambaşka ufuklara götürecek. Hiç planlamadığın maceraların içinde bulacaksın kendini. Ama bir aksiyon filmi başrolü gibi günün sonunda daima sen kazanacaksın. Tüm bu yoğunluklarının arasında gönlünü birine kaptıracaksın. Seni senden çok düşünen, gözünden sakınan bir sevgilin olacak. Tek başına kendini nadiren de olsa güçsüz hissederken, ikinizin karşısında durabilen bir zorluk olmayacak. Mükemmel bir ikili olacaksınız. Buduğunuz her fırsatta yapacağınız yurtdışı gezileri maceralı hayatınıza macera katacak. Ufukta güzellikler seni bekliyor! :)

Mutlu aile tablosu!

Mutlu aile tablosu!

Hayallerini dinledik. Şimdi sen de bize göre seni nelerin beklediğini dinle bakalım. Stratejilerden, taktiklerden uzak, içi dışı bir hayatın olacak. Fazlasında gözünün olmadığı parayı fazla fazla kazanacaksın :) Canından çok sevdiğin ailen için yaşamaya başlayacaksın. Her gün işinden evine döndüğünde, yaşadığın sıkıntıları, içinde bulunduğun tüm streslerini unutturacak mutlu bir aile tablosu seni bekliyor olacak. Kendini her yorgun, güçsüz hissettiğinde sana elini uzatacak ailenle birlikte üstesinden gelemeyeceğin bir zorluk olmayacak. Sen onları mutlu etmekten aldığın zevkle mest olurken, ailen de nasıl daha fazla yanında olabileceklerini düşünüyor olacak. Ailenle birlikte, mutlu günler diliyoruz! :)

Başarılı bir iş hayatı!

Hayallerini dinledik. Şimdi sen de bize göre seni nelerin beklediğini dinle bakalım. Kariyer anlamında neyin hayalini kuruyorsan, sahip olacaksın. Basamaklarını binbir zorlukla tırmandığın kariyer basamaklarının sonunda zirveye ulaşacaksın. En karanlık günlerinin sonrası, başarı ışığıyla aydınlanacak. Kolay kolay pes etmeyen, mağlubiyeti kabul etmeyen karakterin sayesinde yılmadan en tepeye tırmanacaksın. İş hayatı zordur ama sen de kolay biri sayılmazsın. Tüm içten pazarlıklı rakiplerine rağmen hayal ettiğin başarıya ulaşacaksın. İstemediğin kadar paran olacak ve zamanında çektiğin tüm zorlukların acısını çıkartacaksın. Liderlik ve başarı senin kanında var. Başarılar! :)

Müthiş bir şöhret!

Hayallerini dinledik. Şimdi sen de bize göre seni nelerin beklediğini dinle bakalım. Hayatın monotonluğunda yaşayıp giderken, karşına hiç tahmin edemeyeceğin bir fırsat çıkacak. Her zaman dinlediğin iç güdülerin seni yine yanıltmayacak ve bu fırsatı değerlendireceksin. Hayalini kurduğun her şeye bir anda sahip olabileceğin müthiş bir şöhretten bahsediyoruz. Eskisi gibi sokakta rahat rahat yürüyebilir misin bilemiyoruz ama televizyon kanalların ve internette kendine oldukça sık rastlayacaksın. İnsanlar sana hayranlık beslemekten ziyade saygı duyacaklar ve hayallerini tek tek gerçeğe dönüştürmeye başlayacaksın. Bize de herkes gibi alkışlamak düşüyor! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1912
1114
501
158
69
67
64
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
G.Lothlorien

hayallerimi dinlediniz de iyi hayal sattınız o arada :D

Serra öztürk

İyi yorummuş :)

witch

Ne güzel sallıyonuz

Pasif Kullanıcı

Müthiş bir şöhret! Hayallerini dinledik. Şimdi sen de bize göre seni nelerin beklediğini dinle bakalım. Hayatın monotonluğunda yaşayıp giderken, karşına hiç ... Devamını Gör