Görüş Bildir
Haberler
Okmeydanı Hastanesi Önünde Polis Müdahalesi

Okmeydanı Hastanesi Önünde Polis Müdahalesi

adem kara
11.03.2014 - 11:00

Ramazan Apaydın başından yaralandı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apaydın Hürriyet'in haberine göre rahatsızlanan eşini hastaneye getirmişti.

CHP'li Onur olayı Twitter hesabından böyle duyurdu...

Berkin Elvan'ın ailesinden Ramazan Apaydın'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hastane Önüne Gaz Bombası

Gezi Parkı eylemleri sırasında Okmeydanı'ndan polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Berkin Elvan bu sabah hayatını kaybetti.

Ölüm haberini alan çok sayıda kişi hastane önünde toplanmaya başladı. Kalabalıktaki bazı kişiler, hastane önünden geçen polis minibüslerine taş attı. Bu sırada polis otobüsünden taş atan kalabalığı gaz bombası atıldı.

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur Okmeydanında atılan gaz fişeğinden yaralanan olduğunu duyurdu. Başından yaralanan Ramazan Apaydın isimli genç tedavi altında. 

egedeses.com

Kaynak: http://www.egedeses.com/haber-12046-h...

Hastanede Berkin Elvan'ı Bekleyenlere Biber Gazı

Okmeydanı'nda hastane önünde Berkin Elvan'ı bekleyen kalabalığa polis tarafından biber gazı atıldı

Berkin Elvan'ın yaşamını yitirdiği hastane önünde bekleyenlere polislerce gaz bombası atıldı.

Berkin Elvan'ın yaşamını yitirdiği Okmeydanı SSK önünde kitle beklediği sırada hastane önündeki yoldan 2 zırhlı polis aracının geçtiği fark edildi.

Radikal gazetesinden İsmail Saymaz 'ın haberine göre, polis otobüslerinin kendileri için gönderildiğini düşünen vatandaşlar polisi yuhalamaya başladı ve yolu kapatarak protesto etti. ‘Katil polis hesap verecek’ şeklinde slogan atan vatandaşlardan bazıları polis aracına taş attı. Polisler de kitlenin etrafına gaz atarak çemberi yardı ve hastaneden ayrıldı. Atılan gazlardan bazıları hastane avlusuna düştü. Aralarında hasta ve hasta yakınlarının da bulunduğu kalabalık ve Berkin Elvan için de toplananlar gazdan etkilendi. Okmeydanı SSK hastanesine Berkin Elvan için gelenlere Metrobüs duraklarında kimlik kontrolü yapılmak istendiği ileri sürüldü. Bu yüzden polis ve vatandaşlar arasında arbede çıktığı belirtildi.

T24

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/hastanede-ber...

Berkin'in Öldüğü Hastane Önünde Biber Gazı Atıldı, Bir Kişi Yaralandı

Berkin Elvan’ın bu sabah ölüm haberinin gelmesinin ardından hastane önünde toplanan öfkeli halk, hastane önünden geçen polis midibüslerine saldırdı. Polis midibüsünden gazla karşılık verilince etrafı biber gazı dumanı kapladı. Polisler yoluna devam edince olaylar büyümezken bir kişi atılan biber gazının başına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Bu sabah Berkin Elvan’ın hayatını kaybetmesinin ardından hastane önünde insanlar toplanmaya başladı. Kalabalık artınca hastane civarına çevik kuvvet ekipleri de sevk edilirken seyir halindeki polis midibüslerinden biri, öfkeli kalabalığın hedefi oldu. Taş atan ve daha sonra midibüsün çevresini sarıp sallayan 20-30 kişilik gruba otobüsün içinden biber gazı atıldı. Etrafı biber gazı kaplarken hastane önündeki grup gazdan sakınmak için hastane içine yöneldi. Biber gazı kapsülünün başına isabet ettiği Ramazan Apaydın isimli vatandaş, bilinci kapalı halde hastaneye kaldırıldı. Polis araçları biber gazı atıp yollarına devam ederken gazın etkisinin azalmasının ardından Berkin Elvan’ı uğurlamaya gelenler yeniden hastane önünde toplandı.

Zete

Kaynak: http://zete.com/2014/03/berkinin-oldu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0