Görüş Bildir
Haberler
Hangi Walking Dead Karakterisin?

etiket Hangi Walking Dead Karakterisin?

Osman Avcı
08.07.2014 - 12:31 Son Güncelleme: 08.07.2014 - 15:52

Kıyamet kopup, zombiler etrafını sardığında nasıl bir karakter olacaksın?

Buradan esinlenilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangisini bulmak seni daha çok mutlu eder?

2. Daryl'ını seç!

3. Judith'le başbaşa kaldın diyelim. Ne yapacaksın?

4. Bir grup içinde hangi özelliğinle ön plana çıkarsın?

5. Hangisine daha çok gıcık olursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir aylağın kafasını ilk kez dağıttın diyelim. Nasıl hissedersin?

7. Bir aylak seç!

8. Aylak sana yaklaşıyor, elinde de silah yok. Onu neyle öldürürsün?

9. Hangisinin ölümü seni derinden etkiledi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Michonne" çıktı!

Öncelikle şu denilebilir ki, kendine çok güveniyorsun. Ayakta kalmak, tek başına direnmek zorunda olduğunu biliyorsun çünkü. Bu yüzden özgürlüğüne de çok düşkünsün. 'Tek başınalık' anlatır seni yani. Seni zincirlere vurmaksa, imkansız; denemek isteyen buyursun da, başını da feda etmesi gerekiyor. Ayrıca oldukça zeki ve enerjiksin de. Son olarak ağladığın asla vaki değildir. En azından biz görmedik. Bu demek değil ki, duygusuz odunun tekisin!

"Rick" çıktı!

Şimdi durduk yere Amerika kıtasını keşfetmeyelim; ama doğuştan-doğal lider olduğunu söylemeden de geçmeyelim. Ancak bu liderlikten hiç ama hiçbir zaman zevk almadın. Sadece lider olman gerektiği için lidersin. Sorumluluk almak çok zordur, lider olmayanlar anlayamaz ;) Ayrıca sen tam bir aile babası/annesisin. Çocukların için, mesela ölmen gerekiyor, ama böyle çok acılı-işkenceli bir ölüm, anlık değil yani, ölürsün hiç şüphesiz. Hatta bunun söylenmesi bile sana saçma geliyor, ey liderlerin lideri!

"Maggie" çıktı!

Sen sadakat kelimesinin sözlükteki karşılığı olabilirsin. 100 yıl beklemen gerekse, '50 yıl daha var, gelme canım' dersin, o derece! Aşk insanısın da: Duygusal yani. Ancak çoğu duygusal insanda olduğu gibi kırılgan, zayıf bir insan asla değilsin. Güçlüsün, yıkıldığın yerden kalkmasını bilir, küllerinden her daim doğarsın. Güzelliğin ise BONUSu :)

"Glenn" çıktı!

Oooo galiba bir Ferrari'yle karşı karşıyayız. Hocam sen bayağı bir hızlısın, ki hissetiğimiz sadece senin rüzgarın. Anaforuna kapılıp gidenlerse o kadar çok ki... İnsanlar seni sever, dinler ve saygı duyar genelde. Bu, samimiyetten ileri gelmekte. Samimiyet bir kelimedir, bunu yaşamaksa çok başka! Bir adet iyilik meleğisin, 'iyilik yap walkers'a salla' kısaca :)

"Carl" çıktı!

Kaosun, kıyametin içine doğmuşsun burası kesin. Bazen kötülüğe kayan hareketlerin varsa da, hiç çekinme, suçu zamana yık! Evet evet zaman kötü, sense bu kötü hayata tutunmak için gerekeni yapıp ayak uyduruyorsun. İyi zamanda herkes iyidir, olay kötü zamanda ayakta kalmaktır kısaca.

"Daryl" çıktı!

Seni tanımlaya cidden kelimeler kifayetsiz. Öncelikle serserinin itin kopuğun teki gibi görünsen de bu, senin sadece ama sadece masken. Güçlü olmak ve görünmek zorunda olduğun için böyle bir maske yapmışsın kendine ve fakat seni iyi tanıyanlar bilir ki, aslında bir adet iyilik meleğisin. İnsanları önemser, içten içe bu batasıca dünyaya lanet okursun! Karizmatiksin de. Yakışılık/güzelsin de. Cesur, korkusuz, sadık, cömert... Daryl'sın özetle ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
509
237
116
36
22
18
11