Görüş Bildir
Haberler
Hangi Hip-Hop Starı Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Hip-Hop Starı Senin Ruh İkizin?

Nsycl
06.07.2016 - 17:26

Bu testimizde hip hop dünyasına giriş yapıyoruz. Old School ve Türkçe Hip Hop testleri de sırada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. İş görüşmelerinde sorulan "en büyük zayıflığınız" klişesine verdiğin cevap hangisi?

2. Hangisini daha rahatsız edici buluyorsun?

3. Peki "East Side Hip Hop" mı yoksa "West Side Hip Hop"

4. Bir ünlüyle ortak çalışma yapacak olsan hangisi olurdu?

5. Bir hip hop şarkıcısı olsan seninle uğraşan birine nasıl karşılık verirsin peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hızlı ryhme mı yoksa yavaş rhyme mı tercihin?

7. Hip hop şarkıcısı olsan seni açıklayacak tek kelime ne olurdu?

8. Son sorumuz Kanye West ile ilgili. Kanye West'i sever misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Drake" çıktı!

"Drake" çıktı!

Sadece rapper değil, aynı zamanda büyük bir şarkıcı olma özelliğiyle ve Rihanna'nın sevgilisi olmasıyla göz dolduran Drake gibi sen de kendini birkaç konuya bölebiliyor ve birçok işe aynı anda odaklanabiliyorsun. Çevrendeki insanlara kendini farklı göstermek gibi bir amacın hiç olmuyor. Duygusalsan duygusalsın, sinirliysen sinirli. Bu da insanların hem seni çok sevip hem de seni kıskanmasına neden oluyor.

"Eminem" çıktı!

"Eminem" çıktı!

İnanılmaz zeki, aşırı komik, çok karizmatik. Sen konuşmaya başladığında ortamda herkes seni dinlemeye başlıyor, çünkü hem duruşunla hem de anlattıklarınla insanları etkilemeyi biliyorsun. Fakat şöyle de bir olay var, öfke kontrolü. Kendine biraz daha hakim olmayı öğrenmelisin. Çünkü hem sana hem de çevrene zarar veren bir durum bu.

"Wiz Khalifa" çıktı!

"Wiz Khalifa" çıktı!

Snoop Dogg'un kankası. Amber Rose'un eski kocası. Sen Wiz Khalifa'sın çünkü hayatı umursama seviyen baya düşük seviyede. Olaylara pozitif bakıyor, hayattan keyif almayı biliyorsun. Konu işe geldiğinde çok ciddi oluyorsun fakat genel anlamda dalgana bakıyorsun diyebiliriz. Çünkü niye bakmayasın? :)

"Kanye West" çıktı!

"Kanye West" çıktı!

Seni sevsinler ya da sevmesinler, sen kendini çok seviyorsun. Bu kesin. Tıpkı Kanye gibi. Bazen burnun çok havada olabiliyor ama kime ne? Sen bunu hak ediyor ve istiyorsun. Yaptığın işlerde hep üst seviyeyi arzuluyorsun. Bazen yaptığın şeyleri gölgede bırakacak işlere de imza atmıyor değilsin çünkü her zaman tartışmaya ve spekülasyonlara açık olman seni canlı hissettiriyor.

"Jay Z" çıktı!

"Jay Z" çıktı!

Şu an ve ileride gelmek istediğin hedeflerin hep çok üst. Vizyonun çok geniş fakat hırsların da çok fazla. Olmak istediğin şey için kendini ve çevreni olması gerektiğinden daha fazla yorabilecek bir potansiyelin var ama bu seni daha da saygı duyulası yapıyor. Hırslı ve tutkulu olmak hiçbir zaman kötü bir şey olmadı, olmayacak.

"Kendrick Lamar" çıktı!

"Kendrick Lamar" çıktı!

Compton'ın sokaklarından çıkmış çekici, yetenekli, başarılı rapper. Dre'nin keşfi olmakla kalmıyor kendini kısa sürede inanılmaz bir noktaya taşıyor. Sen de Kendrick Lamar gibi iyi yaptığın şeyi yaptığın sürece yorulmak bilmeden hep daha iyisini hep daha üstünü hedefleyen ama bunu yaparken gururundan ve onurundan asla ödün vermeyen bir insansın. Hayat önüne engel çıkardıkça daha da yükselecek daha da başarılı olacaksın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
695
338
147
99
33
29
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aisaka-san

Hip-hop bir kültürdür.

Pasif Kullanıcı

Eminem !!!

Pasif Kullanıcı

belki kanye west çıkar. bu yüzden testi yapmadım

Sevilay

http://answersafrica.com/wp-content/uploads/2016/02/kanye-straight-face.jpg