Görüş Bildir
Haberler
Hangi Çizgi Film Karakteri Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Çizgi Film Karakteri Senin Ruh İkizin?

Herkesin sevdiği bir çizgi film kahramanı vardır. Elbet senin de var! Peki hangi çizgi film karakteriyle ruh ikizisin?

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Bugüne kadar aldığın en güzel iltifat neydi söyle bakalım!

2. Peki 90’larda yayınlanan şu Japon animelerinden biri yeni bölümleriyle yayınlanacak olsa hangisi olsun isterdin?

3. En sevdiğin çizgi film ebeveynini seç şimdi de!

4. İlkokulda nasıl bir öğrenciydin?

5. En sevdiğin animasyon filmini seç şimdi de!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Küçükken sahip olduğun an en mutlu olduğun abur cubur hangisiydi?

7. Çizgi filmler küçükken en büyük tutkumuzdu belki ama diziler de unutulmaz! Bir 90'lar dizisi seç!

8. Pokemon'un biraz gölgesinde kalsa da az mı sevdik Digimon'u? En sevdiğin Digimon'u seç bakalım!

9. Geldik son soruya! Çizgi filmler hakkındaki düşüncelerini seç de testi bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bugs Bunny!

Bugs Bunny!

Senin ruh ikizin kesinlikle Bugs Bunny! Seni diğerlerinden ayıran en temel özellik, oldukça zeki olman. Her girdiğin ortamda zekanla bir adım öne çıkıp, her türlü sorunu keskin zekanla aşarsın. Senin için zor diye bir şey yok. Zoru hemen yaparsın, imkansız ise biraz zaman alır. Bunun yanında oldukça barışçıl birisin ve sana dokunmasalar bin yıl barış içinde yaşarsın. Ama sana dokunanın vay haline. Anasından doğduğuna pişman edersin onları. O zaman ne yapıyoruz, sana dokunmuyoruz; zekandan faydalanıp, barış içinde yaşıyoruz. :)

Tweety!

Tweety!

Senin ruh ikizin kesinlikle Tweety! Senin kadar tatlısı, senin kadar masumu geldi mi bu dünyaya acaba? Şeker gibisin şeker. Şekerin fazlası zarar biliyoruz ama senin fazlan zarar bile değil o kadar yani. Birazcık saf olduğun söylenebilir. Etrafındaki kem gözlerin farkında değilsin. Azıcık gözlerini aç. O göstermeyi çok sevmediğin zekanı kullan. Saf dedik ama kimse de seni küçümsemesin yani. Her türlü sorunun üstesinden gelirsin evelallah! Yan gözle bakmayın Tweetymize. :)

Casper!

Casper!

Senin ruh ikizin kesinlikle Casper! Sen çok yanlış anlaşılmış birisisin. Ne yazık ki bu hayat bazılarına iyi davranmıyor; sana da öyle... Ki bazıları, senin gibi şanssız doğuyor. Arkadaş canlısısın bir kere, iyi niyetlisin, az konuşur çok dinlersin de. Ancak bunu ne arkadaşların, ne ailen ne de aşık oldukların anlayamadı gitti. Senin sorunun anlaşılamamak yani. Ama sen ne olursa olsun kalbini asla karartmıyorsun. Senden herkese bir tane lazım aslında, ey sevimli hayalet!

Red Kit!

Red Kit!

Senin ruh ikizin kesinlikle Red Kit! Vahşi batının cool kovboyu gibi sen de yakın çevrenin en coolusun. Tavırların, hareketlerin, mimiklerinle sana hayran olmamak çok zor. Ayrıca zehir gibi zekayı içinde barındırıyorsun. Seninle uğraşmaya çalışanlara hep verilecek güzel bir cevabın oluyor. Ayrıca tam bir gurbet insanısın. Yalnızlığı da seviyorsun. Kısaca seni 'Ben yalnız bir kovboyum, evimden uzaklardayım' sözü anlatır.

Tsubasa!

Tsubasa!

Senin ruh ikizin kesinlikle Tsubasa! Sen çok başarılı bir insansın. Başarın şanstan gelmiyor tabii ki; azimlisin, hırslısın, çalışkansın. Yeteneğinse zaten Allah vergisi! Bunları harika bir şekilde harmanlayınca da ortaya senin gibi bir cevher çıkıyor işte. Bu cevheri de yıllar geçtikçe tecrübelerinle harika şekilde işliyorsun. Herkesin hayatında olmasını isteyeceği bir insana dönüşüyorsun böylece.  Atamızın dediği gibi, hem zeki hem çevik hem de ahlaklı... Daha ne kadar güzel özelliği olabilir ki bir insanın! :)

Garfield!

Garfield!

Senin ruh ikizin kesinlikle Garfield! İtiraf etmeliyiz ki “Uykunu sevdiğin kadar çalışmayı sevseydin, profesör olmuştun” cümlesi en çok sana yakışıyor. Neyse şaka bir yana tembellik senin kanına işlemiş. Tembel olmasına tembelsin de, o şirinliğini, o tatlılığını ne yapacağız senin. Bir de miskinliğin sayesinde her şeyin pratik yolunu bularak tüm işlerini herkesten daha kısa sürede halledebiliyorsun. Bu da hayatında büyük bir kolaylık sağlıyor. Al sana işte tembelliğin yararları! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1603
906
660
234
180
126
112
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Senin ruh ikizin kesinlikle Tweety! Senin kadar tatlısı, senin kadar masumu geldi mi bu dünyaya acaba? Şeker gibisin şeker. Şekerin fazlası zarar biliyoruz a... Devamını Gör

ey maşallah

Senin ruh ikizin kesinlikle Bugs Bunny! Seni diğerlerinden ayıran en temel özellik, oldukça zeki olman. Her girdiğin ortamda zekanla bir adım öne çıkıp, her ... Devamını Gör

Can

nım nım nım nım nım naber cınım? Bugs Bunny :)