Görüş Bildir
Haberler
Halkbank Şampiyon

Halkbank Şampiyon

Fatih
29.04.2014 - 20:56

Halkbank Şampiyon

Bu maç öncesi final serisinde 2-1 önde olan Halkbank, İstanbul'da oynanan dördüncü maçı da kazanıp şampiyon oldu.

Erkekler Voleybol Ligi play-off final serisinin dördüncü maçında Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan maçta Halkbank Fenerbahçe Grundig'i 3-1'lik skorla geçerek şampiyon oldu.

Serinin ilk maçını İstanbul'da Fenerbahçe Grundig'e 3-1 kaybeden Halkbank, ardından Ankara'da yaptığı iki karşılaşmayı 3-0'lık sonuçlarla kazanarak 2-1 öne geçmişti.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/voleybol/erke...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Finalde Yıldırım Çarptı

Halkbank’ın şampiyonluğuyla sona eren final serisi son maçına F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım damga vurdu

2- setin son sayısında hakem, Fonteles’in çizgiye bastığını söyleyerek sayıyı Başkent ekibine verdi. Yıldırım, kaptan Arslan Ekşi’yi yanına çağırarak, “Takımı sahadan çekin” dedi

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’nde Halkbank, F.Bahçe Grundig’i 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Ama dün Başkent ekibinin şampiyonluğundan daha çok konuşulan şey başkan Aziz Yıldırım’ın protokol tribününden hakeme gösterdiği tepkiydi. Olay şöyle gelişti:

İkinci setin son sayısında hakem Erdal Akıncı, F.Bahçe Grundig’in Breziyalı smaçörü Fonteles’in arka ortadan yaptığı hücumda ayağını çizgiye bastığını göstererek sayıyı Başkent ekibine verdi ve set 29-27’yle Halkbank’ın oldu. Sarı-lacivertli oyuncular pozisyonda Başkent ekibinden Emre Batur’un file hatası yaptığı yönünde itirazda bulunuyordu ki başkan Aziz Yıldırım, voleyboldan sorumlu yönetici Hakan Dinçay’la ayağa kalkarak Fonteles’in çizgiye basmadığı yönünde protokol tribününden şiddetli bir şekilde itirazda bulundu.

DahaYıldırım, “Takımı sahadan çekin” dedi. Ancak kaptan Ekşi’nin, “Başkanım çekilmeyelim. Çok hırslandık' cevabı vermesi üzerine Yıldırım, “O zaman git hakeme söyle kimse çizgiye basmadı. Halkbank file hatası yaptı” dedi.

Ancak hu itirazlar bir şey ifade etmedi çünkü hakem seti bitirmiş ve 3. set başlamak üzereydi. Karşılaşmanın son sayısından sonra da Aziz Yıldırım kimseyle vedalaşmadan, Hakan Dinçay’la beraber salonu terk etti.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın