Görüş Bildir
Haberler
Halilhodzic Yine Sitem Etti

Halilhodzic Yine Sitem Etti

Fatih
31.08.2014 - 21:30

Halilhodzic Yine Sitem Etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic: 'Bugün sergilediğimiz oyundan memnun değildim, bu maçı biz kazanmalıydık'

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, golsüz berabere kaldıkları Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına ilişkin, “Bugün sergilediğimiz oyundan memnun değildim, bu maçı biz kazanmalıydık” dedi.

Halilhodzic, maçın ardından katıldığı basın toplantısında ligin ilk maçlarının her zaman zor geçtiğini söyledi.

Kayseri’ye galibiyet hedefiyle geldiklerini ancak başaramadıklarını dile getiren Halilhodzic, şöyle devam etti:

“Burada güzel bir fırsatı kaçırdık. Defansif anlamda oyuncularımın iyi iş çıkardığını söyleyebilirim. Sağ kanattan bir pozisyonda Onur’un güzel bir kurtarışı dışında pozisyon vermedik. Defansa çok hakimdik. Bizim sıkıntılarımız, problemlerimiz oyun içinde ofansif oyun kuramamamız. UEFA Avrupa Ligi’ndeki Rostov takımına karşı sergilediğimiz mücadele gibi bu akşam da hücum anlamında çok fırsat oluşturduk ama yetersiz kaldık. Bugün sergilediğimiz oyundan memnun değildim, bu maçı biz kazanmalıydık. Trabzonspor ligin zirvesine oynamak istiyorsa bu tür maçları kazanmak zorunda.”

“Transferler tamamlandığında uyum süreci için 3 aylık süremiz var”

Takımın iyi futbol oynaması için zamana ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Halilhodzic, şunları kaydetti:

“40 gün içinde birçok sıkıntıyla mücadele etmek zorunda kaldım. Transferlerde ve bir kaç konuda eksik kaldık. Transferler tamamlandığında uyum süreci için 3 aylık süremiz var. Çalışmamız hazır olmamız için bu süreye ihtiyacımız var. Başka da bir çaresi yok bunun. Sabırlı olmamız lazım. Ayrıca hücumda birçok şeyi düzeltmemiz ve geliştirmemiz gerekiyor. Lige başlamak için çok sıkıntıdan geçiyoruz. Yapacak bir şey yok, bunlarla başlamak zorundayız.”

İki golcü transfer edilecek

Transfer konusuna da değinen Halilhodzic, “Takıma iki forvet gelecek. Yabancı kontenjan konusunu biliyorsunuz. Bir defans oyuncusu düşünüyordum ama kararımı tamamen değiştirdim. Defansın bu şekilde yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden kararımızı iki golcü oyuncudan yana değiştirdik” diye konuştu.

Halilhodzic Kayseri Erciyesspor karşısında sakatlıkları bulunan Sefa Yılmaz ve Cardozo’nun yokluğunu hissettiklerini de sözlerine ekledi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/08/31/halilho...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın