Hadise'den 5 Teğmenin Ordudan İhraç Edilmesine Tepki: "Atatürk'ün Mirasına Sahip Çıkmak Suç Değildir!"
Hadise'den 5 Teğmenin Ordudan İhraç Edilmesine Tepki: "Atatürk'ün Mirasına Sahip Çıkmak Suç Değildir!"
Ünlü şarkıcı Hadise, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) yaşanan son gelişmelere tepki göstererek, 'Atatürk'ün mirasına sahip çıkmak suç değildir' ifadeleriyle ihraç edilen teğmenlere destek verdi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu'nda 30 Ağustos'ta gerçekleştirilen diploma töreninde, resmi programın ardından bazı teğmenlerin kılıç çekerek yemin edip "Mustafa Kemal’in askerleriyiz" sloganı atmasına soruşturma açılmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Başlatılan disiplin soruşturması sonucunda, TSK'dan 5 teğmen ve 3 amir ihraç edildi. Bu karar, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu duruma tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: "Mustafa Kemal’in adını gururla ananların cezalandırılması hem üzücü hem de düşündürücü. Atatürk'ün mirasını savunmak, bu ülkenin temel değerlerine sahip çıkmaktır. Bu asla bir suç olamaz!"

İşte o paylaşım:

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik Bölümü Lisans ve Gazetecilik Anabilim Dalı Yüksek Lisans mezunuyum. Medya ve içerik dünyasında çeşitli pozisyonlarda görev aldım. 2022’den bu yana Onedio bünyesinde çalışıyorum. Deneyimlerimi okuyucularımızla paylaşarak, sizleri güncel ve ilginç içeriklerle buluşturuyorum.
Tüm içerikleri
Yorum Yazın
Hadise ile gün gelipte aynı fikirde olmak 👏🏻👏🏻👏🏻
Mustafa Kemal'in mirası Türk tarih kurumu ve Türk dil kurumu arasında paylaşıldı.. yani içine Ermenilerin ve Rumların doldurulduğu iki köklü organizasyona.. ... Devamını Gör
Devran döndüğünde akp mhp’yi kızılay meydanında görmek istiyorum ama ayakta değil 🥰