Görüş Bildir
Haberler
Hacıosmanoğlu Federasyonu Eleştirdi

Hacıosmanoğlu Federasyonu Eleştirdi

Batuhan
21.07.2014 - 13:17

Hacıosmanoğlu Federasyonu Eleştirdi

Trabzonspor Başkanı, Türkiye Futbol Federasyonu’nun olağan Genel Kurul toplantısında Türk futbolunun adil yönetilmediğini söyledi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, toplantının sonunda, 'dilekler' bölümünde söz aldı.

Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun adil yönetilmediğini iddia etti. Trabzonspor Başkanı, Anadolu kulüplerinin federasyon yönetiminde yeterince temsil edilmediğini ve Anadolu kulüplerinin haklarının yendiğini öne sürdü:

'Türk futbolunu adil yönetecek yönetim kurullarının oluşumunda adil dağılım olmalı. 18 takım Anadolu'ya nasıl yayılıyorsa, yönetim ve kurullarına da bunu yaymak lazım. Kararlar çıkarken, 'neden hep aleyhimize karar çıkıyor?' diyebilmeliyiz. Bugün böyle bir federasyon ve yönetim yok.'

Hacıosmanoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tavrının alınan kararlara gerekçe gösterilmemesi gerektiğini belirtti:

'Sayın Başbakanımızın ismini kullanarak, onun yakınında, uzağında olan simsarlardan çok var. Her yerde 'Beyefendi böyle istiyor' diyorlar. Başbakanımız bana, bu işlerin içinde olmadığı ifadesini kullandı. Kimse bu tarzda baskı yapmaya kalkmasın. Buna maruz kalan ve Başbakanımıza ulaşamayan varsa bana iletsin, ben ulaşırım.'

Hacıosmanoğlu'na yanıt vermek için kürsüye çıkan TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise kendi yönetiminde Anadolu futbolunu temsil eden kişilerin bulunduğunu söyledi. Demirören futbol camiasının kendisinden memnun olmadığı takdirde gelecek dönem federasyona yeni bir başkan seçebileceğini hatırlattı. Ayrıca başbakana ulaşmak için aracı gerekmediğini belirtti.

Kaynak: Al Jazeera

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/haciosm...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0