Görüş Bildir
Haberler
Gözyaşı ve Dualar Ankara Katliamının En Küçük Kurbanlarından Atakan İçin...

Gözyaşı ve Dualar Ankara Katliamının En Küçük Kurbanlarından Atakan İçin...

Batuhan
16.03.2016 - 12:06 Son Güncelleme: 16.03.2016 - 16:41

ANKARA'daki intihar saldırısı sırasında çıktığı dershaneden evine gitmek için Güvenpak önündeki otobüs durağında bekerken ölen 37 kişiden biri olan lise öğrencisi 15 yaşındaki Atakan Eray Özyol için okuduğu okulda törenle anıldı. Özyol için okul müdürü gözyaşı döktü, arkadaşları masasına karanfil bıraktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ailesi ile birilkte Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Çukurambar semtinde oturan Atakan Eray Özyol, Gölbaşı Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi 9'uncu sınıfında okuyordu. 

Özyol, Pazar günü dershaneden çıkıp, Çukurambar'daki evine gitmek için Güvenpark önündeki durakta otobüs beklemeye başladı. 

Bir de kız kardeşi bulunan liseli Özyol, düzenlenen bombalı saldırıda yaşamını yitirdi.

Özyol, okuduğu Gölbaşı Dr.Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi'nde tören anıldı. Düzenlenen törene Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Belediye Başkanı Fatih Duruay, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Uğur Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Levent Alıcı, Başsavcı Ali Çalık, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atakan Eray Özyol ve hain saldırıda yaşamlarını yitirenler için saygı duruşunda bulunuldu. Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan yapılan anma töreninde yaptığı konuşmada, şöyle dedi:

'Şüphesiz ki bu millet geçmişte olduğu gibi bugün de vatanı ve ulusu için en kıymetli varlığı olan canını tüm benliği ile Atakan kardeşimiz gibi vermeye hazırdır. Dün olduğu gibi bugün de ataları gibi bu gençlik, vatanı için canını seve seve vermeye hazırdır. Her Türk genci Atakan'dır. Ama maalesef bugün düşman içimizde sinsi bir şekilde kamufle olarak görünmez bir şekile bürünmüştür.'

Törenin ardından Atakan Eray Özyol'un okul arkadaşları,okuduğu 9-D sınıfına giderek sırasına fotoğrafı ile karanfiller bıraktılar. Ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da sınıfa girerek Atakan'ın arkadaşlarına tek tek taziyede bulunup, sırasına karanfil bırakarak dua etti. 

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hipotalamus

"Şüphesiz ki bu millet geçmişte olduğu gibi bugün de vatanı ve ulusu için en kıymetli varlığı olan canını tüm benliği ile Atakan kardeşimiz gibi vermeye hazı... Devamını Gör

Tuğçe Akbaş

kesinlikle katılıyorum nasıl böyle bir cümle kurmuş anlayamıyorum ben bu ülkede olan hiç bir şeyi anlayamıyorum artık

itsasin

buram buram istikrar kokuyor.

the_war

Yaşama hakkı elinden alınan tüm masum canların vebali buna sebep olanların üzerinde olur umarım.