Görüş Bildir
Haberler
Google Android 4.3 Jelly Bean Official Roms

Google Android 4.3 Jelly Bean Official Roms

Philodoks Net
25.03.2014 - 19:24 Son Güncelleme: 25.03.2014 - 19:33

Google Android 4.3 Jelly Bean Official Roms

Android 5.0 Key Lime Pie versiyonunu beklediğimiz şu günlerde, Google android kullanıcılarını ters köşeye yatıracak açıklamalarda bulunmuştur. Son I/O Google konferansında Android 4.3 ile 5.0’dan önce buluşacağımızın sinyalleri verilmiştir. Peki Android 4.3 yenilikleri nelerdir? ve güncelleştirmeleri nasıl yapılmaktadır?, alınan duyumlara göre galaxy nexus gibi telefonlarda dahi çalışabilecek kadar sistem gereksinimleri düşük olacak. Hem boyut olarak daha düşük, hem de daha çok kullanım özelliği ile eski sürümlerinin üzerine bir çizik atacağa benziyor. Android 4.3 güncellemesi yine cihazlarınıza resmi olarak Kies veya KiesAir üzerinden yapabileceksiniz. Eğer dilerseniz biraz daha bekleyip Android 4.3 Jelly Bean Custom Rom çıkar çıkmaz, telefonunuza root yaptıktan sonra da kendiniz yükleyebilirsiniz. Jelly Bean 4.3 ile keyifli bir yolculuğa çok kısa bir süre sonra çıkabileceğinizi de hemen ekleyelim. Aldığımız haberlere göre, sadece Bluetooth aygıtı üzerinde testler sürdürülüyormuş, diğer tüm oyun, program ve uygulamalar çoktan optimize edilmiş.

Google Android 4.3 testlerini ulu orta dile getirmese de eski telefonlarının üzerinde yaptığı testlerin, bir sınıf üstte olan Key Lime Pie 5.0 güncellemesinden çok, bir düğme üstte olan Android 4.3 güncellemesi olacağını destekler niteliktedir. Hangi telefonlar en yeni android versiyonu Android 4.3 ile tanışacak? sorusuna ise büyük ihtimalle resmi olmayarak: Samsung galaxy s2, resmi olarak ise Samsung galaxy S3, S4 modelleri ve Galaxy Nexus olacaktır. En azından Philodox.Net böyle fikir yürütüyor.

Son olarak Galaxy 4.3 versiyonlarıyla zaten güçlü yapılarını daha da güçlendirecek, kullanıcılarını “biz sizleri daha unutmadık” imajı verilmeye de çalışılacaktır. Güçlü altyapısı ve donanıma sahip olan Galaxy serilerinde Jelly Bean 4.3 güncellemesi verilmez ise Samsung satış sonrası desteği ve gelişiminin zayıflığının kanıtını bizlere göstermiş olacaktır.

En yakın zamanda Android 4.3 ile buluşmanız dileğiyle iyi bir hafta diliyoruz. Eğer çok kısa bir zaman içersinde Android 5.0 bekliyorsanız, öncelikle Android 4.3 ile tanışma fikriyle barışık olursanız daha iyi edersiniz. Eğer bu yazıyı beğendiyseniz, aşağıdaki düğmeler yardımıyla payşalabilirsiniz.

Kaynak: http://philodox.net/android-4-3-jelly...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın