Görüş Bildir
Haberler
Gökhan Töre Tamam, Sıra Rubin Kazan'da

Gökhan Töre Tamam, Sıra Rubin Kazan'da

Fatih
03.08.2014 - 23:57

Gökhan Töre Tamam, Sıra Rubin Kazan'da

Beşiktaş, bonservisini almak için girişimlerini sürdürdüğü yıldız futbolcunun transferinde mutlu sona çok yakın...

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş 'ta kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre 'nin transferi için siyah-beyazlı yönetim girişimlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Bilindiği üzere Beşiktaş, başarılı Gökhan'ı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamış, ancak sözleşme sona erdiğinde 7.5 milyon avroluk opsiyon bedelini karşılamaya yanaşmayınca başarılı kanat oyuncusu kulübünün yolunu tutmuştu.

Goal Türkiye 'nin kulüpten edindiği bilgilere göre siyah-beyazlı yönetimin yaptığı 5 milyon avroluk teklif, milli futbolcu için istediği 6 milyon avronun aşağısına bir türlü düşmeyen Rubin Kazan tarafından kabul görmedi. Ancak Gökhan'ın Beşiktaş'a transfer olma konusunda oldukça istekli olması ve siyah-beyazlı kulüple şimdiden anlaşması nedeniyle iki ekibin kısa bir süre içersinde ortak bir noktada buluşması bekleniyor.

Gökhan'ın menajeri Ahmet Bulut da Sabah 'a yaptığı açıklamalarda iki kulübün henüz anlaşma zemini bulamadığını belirterek, 'Eğer şartlarda anlaşırlarsa bizim Beşiktaş ile anlaşmamız 5 dakika sürer, hiçbir sıkıntı yaşanmaz.' diyerek oyuncusunun bu transfer için ne kadar istekli olduğunu vurgulamıştı.

Siyah-beyazlı kulüp, Molde forması giyen sağ bek oyuncusu Martin Linnes için de Norveç ekibine teklifini sundu. Bu transferi oldukça cüzi bir rakam karşılığında bitirmek isteyen yönetim, teklifinin kabul görmemesi halinde fazla ısrarcı olmayarak rotasını diğer alternatiflerine çevirecek.

Erdi Erdem | Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/4929/%C3%...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın