Görüş Bildir
Haberler
GFB'den Aziz Yıldırım'a Tepki

GFB'den Aziz Yıldırım'a Tepki

Fatih
14.01.2015 - 20:28

Fenerbahçe'nin deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı mücadelenin bilet satışları için yapılan uygulama GFB'yi kızdırdı.

Fenerbahçe'de son dönemde Aziz Yıldırım ile gerginlik yaşayan taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler, 24 Ocak günü oynanacakKasımpaşa mücadelesi öncesinde yapılan uygulamaya sert tepki verdi.

GFB yaptığı açıklamada; Fenerbahçe Kombine Kart merkezinden gelen bir mesaj ile deplasman maçı biletlerinin 'kombine' sahiplerine öncelikli olarak satılacağının açıklandığını ve bu uygulamanın Aziz Yıldırım'ın anti-demokratik uygulamalarına devam niteliği taşıdığını vurguladı.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA

'24 Ocak Cumartesi oynanacak Kasımpaşa-Fenerbahçemiz maçı deplasman tribünü biletleri hakkında bugün, Fenerbahçe Kombine Kart merkezinden taraftara gönderilen bilgilendirme mesajı aşağıdaki gibidir. Fenerbahçe Spor Kulubü'nü yöneten ve her platformda demokrasi naraları ile şov yapan zihniyet, Passolig uygulamasına rağmen kanunları hiçe sayarak Kasımpaşa maçı deplasman biletlerini, bedava kombine ve otobüs verdiği yandaşlarına ulaştırmak için yine ayak oyunlarına başvuruyor. Buradan Kasımpaşa Yönetim Kurulu'na sormak istiyoruz; Kasımpaşa Kulübü'nün kontrolünde satışa çıkarılması gereken deplasman tribünü biletleri nasıl olur da Fenerbahçe kombine kart sahiplerine öncelikli satışa çıkartılacak? Sayın Yıldırım'ın anti-demokratik tutum ve ayak oyunlarına alet olan Kasımpaşa Yönetim Kurulu'nu şaşkınlıkla karşılamaktayız!

Camia içerisinde kendisi gibi düşünmeyen, en küçük eleştiride ömrünü Fenerbahçe'ye adamış insanları hain ilan ederek yandaşlarına linç ettiren sayın Yıldırım'ın, demokrasi kisvesi altında uygulamış olduğu anti-demokratik uygulamalara ve yasa tanımazlığına devletimizin gerekli mercilerinin artık dur demesini beklemekteyiz!!!

Maç biletleri kulüp başkanlarının tekelinde olmaya devam edecekse 'PASSOLİG' neden çıkartıldı!

Son olarak Kasımpaşa Kulübü'nü 24 Ocak Cumartesi oynanacak Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı deplasman tribünü biletlerini Passolig uygulaması içerisinde usulüne uygun satışa çıkarmaya davet ediyoruz.

Bütün üyelerimizin bu hukuksuz ve mantık dışı uygulamayı başta Spor ve Gençlik Bakanlığı, TFF ve Kasımpaşa Kulubü'ne e-mail atarak şikayet etmeleri önemle rica olunur.

Genç FENERBAHÇELİLER'

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/gfb-d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın