Görüş Bildir
Haberler
Galatasaraylı Futbolcu Hajrovic'in Akrabası Çıktı

Galatasaraylı Futbolcu Hajrovic'in Akrabası Çıktı

Batuhan
06.01.2014 - 10:49

Galatasaraylı Futbolcu Hajrovic'in Akrabası Çıktı

Ailesi Boşnak olan Sercan Yıldırım, Galatasaray’ın transferinde son aşamaya geldiği İzet Hajrovic’in akrabası çıktı.

Devre arası transfer döneminde kadrosunu takviye etmek isteyen Galatasaray, sadece imzaya kaldığı Brezilyalı sol bek Telles’in ardından Boşnak oyuncu İzet Hajrovic’e de kavuşmak için gün sayıyor.

Transferde önemli yol kat eden Sarı-Kırmızılılar’ın oyuncuyla görüşmelere başlandığını borsaya bildirmesi de bunun en somut göstergesi oldu. Sol ayaklı olmasına karşın sağ kanatta oynayan aynı zamanda solda da görev alabilen Hajrovic’in transferinde ortaya çıkan bir detay ise dikkatleri çekti. Sezon başında Galatasaray’dan Şanlıurfaspor’a transfer olan ancak geçen hafta içerisinde ayrılan Sercan Yıldırım’ın Hajrovic’e Sarı-Kırmızılı takım hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

‘Hajrovic başarılı olacak’

Ailesi Boşnak olan Sercan Yıldırım, Galatasaray’ın transferinde son aşamaya geldiği İzet Hajrovic’in akrabası çıktı. Sercan, İzet’le Galatasaray hakkında konuştuklarını belirterek, 'Galatasaray’a gelmesini çok istiyorum. Çok yetenekli ve disiplinli bir oyuncu. Kendisi de çok heyecanlı. Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyor. Transferinin sonuçlanmasını istiyor. Ben ona Galatasaray’ın hedeflerinden, çalışma imkânlarından ve ne kadar modern tesislere sahip olduğundan bahsettim. O da çok heyecanlı. Bana göre çok başarılı olacak’’ dedi.

İTALYAN’IN ONAYI BEKLENiYOR

Sarı-Kırmızılı takımla 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç forvet, Galatasaray’a yeniden dönebileceğinin sinyalini de verdi.

Sercan, 'Şanlıurfa’dan mutsuz olduğum için ayrıldım. Mancini’den bir şans istiyorum. İçimde başarılı olmak, yeteneklerimi sahaya yansıtmak adına büyük bir arzu var. Sanırım benimle ilgili olarak bu pazartesi (bugün) bir konuşma yapılacak. Mancini uygun bulursa Antalya’daki kampa katılacağım. Kendimi ispatlayabileceğime inanıyorum. Geride kalan dönemden önemli dersler çıkardım ve artık bambaşka bir Sercan izlettireceğim. Takıma katkı sağlamak istiyorum’’ dedi.

Sercan’ın temsilcileri cumartesi günü Bülent Tulun’la bir görüşme yaptılar. Bu konuşmada pozitif bir tutum sergileyen Tulun, “Pazartesi günü (bugün) Mancini’yle konuyu görüşüp, karara bağlayacağız. Mancini de onay verirse Sercan kampa gelir’’ cevabını verdi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0