Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Odeabank İyi Başladı

Galatasaray Odeabank İyi Başladı

Fatih
08.10.2014 - 21:28

Galatasaray Odeabank İyi Başladı

Galatasaray Odeabank, Edirne Belediyesi Edirnespor'u 63-57 yendi.

Edirne Belediyesince düzenlenen 3'üncü Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvası'nın açılış maçında Edirne Belediyesi Edirnespor'la karşılaşan Galatasaray Odeabank 57-63'lük skorla galip geldi.

Mimar Sinan Spor Salonu'ndaki karşılaşmada her iki takımda top kayıpları ve başarısız hücumlarla başladı. İlk çeyreğin son dakikalarında hücumunu artıran Edirne Belediyesi Edirnespor ilk periyodu 10-6 üstün bitirdi.

İkinci periyota Galatasaray Odeabank daha atak başladı. Önce beraberliği yakalayan sarı kırmızılı ekip daha sonra öne geçerek, ilk yarıyı 19-26 önde tamamladı. Üçüncü periyotta da üstünlüğünü sürdüren Galatasaray Odeabank, ev sahibi ekibin savunmasını kolay geçerek son çeyreğe 37-47'lik skorla önde girdi.

Karşılıklı basketlerle başlayan son periyotta Edirne Belediyesi Edirnespor aradaki farkı kapatmak için uğraş verse de bunda başarılı olamadı. Karşılaşma Galatasaray'ın 57-63'lük skoruyla sona erdi.

Turnuva yarın, Beşiktaş - Galatasaray Odeabank, Edirne Belediyesi Edirnespor - Orduspor arasındaki maçlarla devam edecek.

TRTSpor

Kaynak: http://www.trtspor.com.tr/haber/baske...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın