Görüş Bildir
Haberler
"Şampiyonluk ve Kupa Fenerbahçe'nin"

"Şampiyonluk ve Kupa Fenerbahçe'nin"

Fatih
07.04.2014 - 23:23 Son Güncelleme: 07.04.2014 - 23:51

"Şampiyonluk ve Kupa Fenerbahçe'nin"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören şike sürecinin artık kapandığını ve kupanın sahibinin Fenerbahçe olduğunu açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında şampiyonu açıkladı.

Türk futbolunda derin bir darbe yaratan 3 Temmuz süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Yıldırım Demirören, şampiyonun kesin olarak Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Programda şike süreci ile ilgili sorulan soruya 'Bu süreç bizim için bitmiştir' diyen Yıldırım Demirören, kupanın sahibinin Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Şike süreci bitmiştir

Yıldırım Demirören; 'Bugünün Türkiye'sinde şike davasının gerçek olduğuna inanıyor musunuz? Bizim ağzımızdan çıkan lafın dönüşü olmaz. O dönem Trabzonspor başkanına gidip 'Eğer haklıysan kupanı alırsın.' dedim. 3 Temmuz şike süreci artık Türk futbolu için kapanmıştır. Olan oldu bitti. Bu konuyu kapatmak en iyisi. O süreç artık son buldu. Türk futbolunda o zamanlar cacık bile yapıldı. O dönem de artık bitti. Şike sürecinde UEFA'nın kişilerle ilgili davaları devam ediyor. Kulüplerle ilgili konu kapanmıştır.' diye konuşan Demirören kupanın ve şampiyonun Fenerbahçe olduğunu açıkladı

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Galatasaray Melo'yu Göndermeli"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Galatasaray yönetimine Melo ile ilgili mesaj gönderdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında açıklamalarda bulunuyor.

Uzun bir dönem Beşiktaş Kulübü Başkanlığı da yapan Yıldırım Demirören, dün akşam oynanan derbiyle ilgili şok sözler sarf etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında Melo'ya yaptığı hareket sonucu kırmızı kart gören Emre ile ilgili kararın doğru olduğunu söyleyen Yıldırım Demirören, Melo hakkında ise ilginç bir yorum yaptı.

Melo'nun kırmızı karttan sonra rakibine karşı yaptığı hareketin etik olmadığını söyleyen Demirören, bu olayı eski Beşiktaşlı Pascal Nouma ile kıyasladı.

Melo gönderilmeli

Serdar Bilgili döneminde Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçta gol atan Pascal Nouma'nın yaptığı gol sevincinden sonra tepkileri toplayan futbolcunun takımdan gönderildiğini hatırlattı. Galatasaray taraftarının kendine kızabileceğini söyleyen Demirören, yaptığı bu açıklama ile Sarı-kırmızılı yöneticilere Melo ile ilgili bir karar almaları konusunda mesaj gönderdi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0