Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Liv Hospital'dan Euroleague Değerlendirmesi

Galatasaray Liv Hospital'dan Euroleague Değerlendirmesi

Fatih
10.07.2014 - 20:44

Galatasaray Liv Hospital'dan Euroleague Değerlendirmesi

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, THY Avrupa Ligi'nde çekilen kuradan ve eşleşmelerden memnun olduklarını söyledi.

İspanya'nın Barcelona kentindeki kura çekiminde Galatasaray Liv Hospital'ın D Grubu'nda Olympiakos (Yunanistan), Valencia Basket (İspanya), Laboral Kutxa (İspanya), Kızılyıldız (Sırbistan) ve Neptunas (Litvanya) ile eşleşmesini değerlendiren Arıboğan, umutlu konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın eski kaptanlarından da olan Arıboğan, THY Avrupa Ligi kurasıyla ilgili olarak, 'Her zamanki gibi grubumuzdan mutluyuz. İyi ve başarılı bir sezon olacağına inanıyorum' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer ise henüz takımın kuruluş aşamasında olduğunu dile getirerek, 'Takımın bu ayın ikinci yarısında şekilleneceğini düşünüyorum. Köklü ve şampiyonluk yaşamış kulüpler var. Bu noktada bizim nasıl bir takım kurup, neler yapacağımız çok önemli. Burada da kimya ve takım olgusu oluşturma konusunda çok iyi bir koça sahibiz. Bunun da bizim avantajımız olduğunu düşünüyorum' değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, Avrupa Ligi Başkanı ve Üst Yöneticisi Jordi Bertomeu ise çok iyi bir sezonun kendilerini beklediğini vurgulayarak, 'Her zaman bir öncekinden daha iyi bir sezon bekliyoruz. Kulüpler her sene gelişim göstermeye ve organizasyonda daha iyi bir yer edinmeye çalışıyor. Galatasaray, yıllardır çok iyi işler yapıyor. Türkiye'de şu andaki mevcut A lisansı ile ilgili durumu değiştirmek zor ama Galatasaray'ı her sezon burada görmek istiyoruz ve bunun için bir çözüm arıyoruz' şeklinde konuştu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/eur...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın