Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Cephesinden Cüneyt Çakır'a Destek

Galatasaray Cephesinden Cüneyt Çakır'a Destek

Caner
04.01.2015 - 14:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat derbi öncesi iki takımın da hakem Cüneyt Çakır'ı istemediği yönündeki düşüncelere katılmadığını söyledi.

Beyaz TV’de Ertem Şener’in sunduğu Beyaz Futbol programına açıklamalar yapan Yarsuvat, Çakır ile iftihar ettiklerinin altını çizdi:

'Hakem hakemdir. Bir davaya gitseniz hakimi beğenmedim mi diyeceksiniz? Karar verecek, bu da onun gibi bir şey. Çakır, Türkiye’nin en iyi hakemi. Dünya Kupası’nda maç yönetmiş.”

Öte yandan Cesare Prandelli sorununu çözeceklerini ve mayıs ayından sonra devam etmeyi kesinlikle düşünmediklerini vurgulayan Yarsuvat, Cumhurbaşkanı’nı ziyaret için talebinin olmadığını belirtirken davet gelmesi durumunda Ankara’ya gideceğini de sözlerine ekledi.

'SONUÇ NE OLURSA OLSUN!'

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Beşiktaş derbisinin önemli olduğunu ama diğer maçlardan bir farkı bulunmadığını söyledi.

GSTV’ye konuşan Yarsuvat, oyuncuların moralinin çok iyi olduğunu belirtirken “Sonuç ne olursa olsun hiçbir şey bitmeyecek. Hamza Hoca ve oyuncular birbirlerini seviyorlar. Bu da başarıyı getirecek. Şampiyonluğa inanıyoruz. İstemek, elde etmek demektir. Çok isterseniz, elde edersiniz. Sonuç da böyle olacak” ifadelerini kullandı.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0