Görüş Bildir
Haberler
G.Saray'ın 'Gurbetçi' Avı

G.Saray'ın 'Gurbetçi' Avı

Fatih
29.05.2014 - 22:27

G.Saray'ın 'Gurbetçi' Avı

Devre arasında kadrosuna genç oyuncuları katan Galatasaray, gelecek vaad eden gurbetçi isimlerin peşinde.

Sarı kırmızılılar Borussia Dortmund’un U19 takımında oynayan Serdar Bingöl ve Hamburg’un genç orta saha oyuncusu Kerem Demirbay’ı kadroya katmak istiyor.

Teknik direktör Roberto Mancini’nin yerli bir sol bek istemesi üzerine harekete geçen yönetim, transfer listesinin başına Kardemir Karabükspor forması giyen İshak Doğan’ı koymuştu.

İshak’ın alternatifini Almanya’da bulan sarı kırmızılı ekip, Borussia Dortmund’un U19 takımında oynayan Serdar Bingöl’ü transfer etmek istiyor. 1996 doğumlu genç futbolcu Türk Milli Takımı’nın 18 yaşaltı kategorisinde de forma giyiyor.

Alman ekibiyle sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan Serdar için Galatasaray’ın transfer sezonunda resmi teklifi yapması bekleniyor.

Sarı kırmızılıların gündemindeki bir başka isim ise Hamburg’da forma giyen 1993 doğumlu Kerem Demirbay. Bu sezon Bundesliga’da 3 maçta oynama şansı yakalayan Kerem için görüşmelere başlayacak olan Galatasaray orta sahadaki alternatif oyuncu sayısını arttırmayı planlıyor.

Geleceğe yönelik yaptığı transferlerle dikkat çeken sarı kırmızılı ekipte başkan Ünal Aysal, devre arası alınan oyuncuların uzun yıllar sarı kırmızılı kulübe başarıyla hizmet edeceğine inandığını söyleyerek kadroyu gençleştirmeye devam edeceklerini belirtmişti.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1431...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın