Görüş Bildir
Haberler
G.Saray'da Yerli Harekatı

G.Saray'da Yerli Harekatı

Fatih
18.07.2014 - 23:07

G.Saray'da Yerli Harekatı

Galatasaray ilk hedefleri Tarık Çamdal ve Yasin Öztekin konusunda ilerleme kaydedemeyince alternatif 4 isme yöneldi.

Galatasaray yerli transferde çözüm arayışında. Sarı kırmızılılar talip oldukları Eskişehirsporlu Tarık ve Kayseri Erciyessporlu Yasin Öztekin için iki kulübün de 5 milyon Euro’nun üzerinde bonservis bedeli istemeleri üzerine, bu iki transferden vazgeçme noktasına geldi ve alternatif transfer arayışına yöneldi.

Galatasaray, Eskişehirsporlu Tarık’a alternatif olarak Bursaspor’un sağ beki Şener Özbayraklı ve Rizesporlu Koray Altınay’a yöneldi. Her iki oyuncu için de girişimlere başlayan sarı kırmızılı kulüp, bu iki oyuncudan birini renklerine katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray’ın yüksek fiyat nedeniyle vazgeçtiği ikinci oyuncu Kayseri Erciyesli Yasin Öztekin.Yasin’e alternatif olan isimler ise Gençlerbirliği’nin Türk pasaportuna sahip oyuncusu Jimmy Durmaz. Jimmy Durmaz’ın sözleşmesini gelecek yıl sona erdiği için başkan İlhan Cavcav’ın bu oyuncunun bonservisinde indirime gittiği öğrenildi. Sarı kırmızılılar ayrıca Hollanda’nın Heerenveen Kulübü’nde forma giyen gurbetçi Bilal Başakçıoğlu’nu da listeye alarak Jimmy Durmaz ile arasında bir tercih yapacağı da bildirildi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/07/18/g-saray...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0