Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'a Kupada Büyük Şok

Galatasaray'a Kupada Büyük Şok

Fatih
25.03.2014 - 22:24

G.Saray'a Kupada Büyük Şok

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray evinde Bursaspor'u konuk etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray evinde Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Maç çok hızlı başladı. 7. dakikada Bursaspor direğe takıldı. Galatasaray savunmasında Burdisso'nun pası kısa düşünce araya giren Sestak sol çaprazdan karşı karşıya kaldı ama vuruşunda top sol direkten döndü.

11- dakikada Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Burak'ın ceza alanına yerden ortasında Sneijder, topu düzgün bir ayak içi vuruşla sol köşeden ağlara gönderdi. 1-0

39- dakikada Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Selçuk'un ceza alanına yükselttiği topa Burak yükseldi. Seken topa Umut hareketlendi ve Civelli'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Karar penaltı. Selçuk İnan kullandığı penaltı vuruşunda topu sol köşeden ağlara gönderdi. 2-0

İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya Bursaspor hızlı başladı. 46. dakikada Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Şener'in kale sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Volkan, topu ağlara gönderi. 2-1

57- dakikada Konuk ekip sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı. Atağında devamında Belluschi'nin ceza alanı dışı sağ çaprazdan vuruşu yandan dışarıya gitti.

75- dakikada Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Telles'in yerden pasında Hajrovic rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama maçın hakemi Hajrovic'in kendini yere attığı gerekçesiyle sarı kart gösterdi.

77- dakikada Galatasaray'da Burak çok net bir pozisyondan yararlanamadı. Savunma arkasına koşu yapan Burak'a atılan pasta Burak sağ çaprazdan karşı karşı karşıya kaldı ama vuruşunda top Frey'den döndü. Burak dönen topa bir kez daha vurdu ama top yan ağlarda kaldı.

88- dakikada Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Ferhat'ın ceza alanına ortasında Bekir'in vuruşu Hakan'dan dönüp Telles'e çarptı ve bir kez daha Bekir'in önünde kaldı ve Bekir'in vuruşunda top ağlarla buluştu. 2-2

89- dakikada Bursaspor atağında ofsaytta kalan Sercan, düdükten sonra topa vurduğu için önce ikinci sarı kart ve ardından kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bu maçın rövanşı 16 Nisan Çarşamba günü Bursa'da oynanacak.

MAÇ ÖNCESİ TARAFTARDAN TEPKİ

Arena Stadı'nda büyük boşluklar göze çarptı. Stadı dolduran az sayıda sarı kırmızılı taraftarlar 'Herkes gider biz kalırız, çünkü biz Galatasaraylıyız' diyerek yönetim ve futbolculara maç öncesi tepki gösterdi.

BURDISSO ISLIKLANDI

Bursaspor karşısına ilk 11'de başlayan Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Burdisso maçta bekleneni veremedi. 54. dakikada yerini Semih'e bıraktı. Yıldız oyuncu oyundan çıkarken taraftarlar tarafından ıslıklandı.

YÖNETİM İSTİFA SESLERİ

İlk yarıyı 2-0 önde bitiren Galatasaray ikinci yarıda büyük bir hüsran yaşadı. Karşılaşmayı 10 kişi tamamlayan Bursaspor skora dengeyi getirince taraftarlar 'yönetim istifa' diyerek tepki gösterdi

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sneijder Hem Gol Hem Trip Attı

Sneijder'in 11. dakikada Bursaspor'a attığı golden sonraki hareketleri dikkatlerden kaçmadı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde TT Arena'da Bursaspor ile karşılaşan Galatasaray, 11. dakikada Wesley Sneijder'in golüyle 1-0 öne geçti.

Wesley Sneijder, kendisini kutlayan ilk isim olan Selçuk İnan'ın tebriğini kabul etmedi. Selçuk'un elini itip orta sahaya doğru koşan Hollandalı, yanına gelen Melo ve Alex Telles ile gol sevincini paylaştı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0