Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman'dan Önder Özen Açıklaması

Fikret Orman'dan Önder Özen Açıklaması

Batuhan
15.07.2014 - 15:15

Fikret Orman'dan Önder Özen Açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Önder Özen'in istifası ve gündemle ilgili açıklamalan yaptı.

İlk olarak Önder Özen'in istifasını değerlendiren Orman, 'Çok iyi ilişkilerimiz olan bir kişi. 1 sene gayet uyumlu çalıştık. İyi dostluklarımız oluştu ve dostluklarımızın devam edeceğini düşünüyorum. Neden ayrıldınız spekülasyonuna girmek istemiyorum. Sonuçta profesyonel bir karar. Önder hocamla iletişimimiz devam edecektir. İstifa edeceğini söyledi. Hayırlı olsun dedim. Tazminat talebi olup olmadığını sordum. İstemediğini söyledi. Asil bir davranış. Beşiktaş'taki çalışmalarını sonlandırdık, dostluğumuz devam edecek' dedi.

'Neden istifa etti?' sorusuna Orman, 'Detaylara girmek istemiyorum; çünkü spekülasyon olacaktır. Sonuca baktığımızda 1 sene önce başlayan birlikteliğimiz bugün bitmiştir. Futbol direktörlüğü Beşiktaş'ta devam edecek bir kurumdur. Oraya birisini atayacağız. Artık öyle olmuş, böyle olmuş diye konuşmak bir şey kazandırmayacak. Hayat devam edecek' yanıtını verdi.

'Aklınızda bir isim var mı?' sorusunu ise Orman şöyle yanıtladı, 'Bir değil, bir çok isim var. Önder hocam önemli hizmetler yaptı. Bayrağı gelecek arkadaşlar alacaktır. Dürüstlüğüne, namusuna teşekkür ediyoruz.'

DEMBA BA TRANSFERİ

Demba Ba transferine de değinen Orman, 'Beşiktaş'ta bir açıklama yapılınca KAP'tan başlıyor. Önce KAP'a bilgilendirme yapıyoruz sonra duyuruyoruz. Demba Ba kıymetli bir oyuncu. Uzun zamandır görüşmeler yapılıyor. Daha sonuçlanmadı. İlk etapta 10 milyon Pound'la başladılar. Şu anda gelinen nokta arzu ettiğimiz noktadadır. İmza aşamasına gelindiğinde açıklamayı yaparız. Transfer kolay yapılır' ifadelerini kullandı.

Marko Marin konusunda açıklama yapmak istemeyen Fikret Orman, 'Kamuoyunun yazdığı var, yazmadığı var. Daha transfer sezonu da sürüyor. Takımdan gitmesini istediğim bazı isimler var. Bunların isimlerini söylemem' dedi.

İBRAHİM TORAMAN VE SEZER ÖZTÜRK KONUSU

Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman konusunda bir tasarrufu olmadığını söyleyen Orman; 'İbrahim Toraman'ın takıma dönmesini istiyorum. Sezer ise düzgün karakterli bir oyuncu. Beşiktaş'ta olmasa bile başka takıma kiralık olarak gönderebiliriz. Beşiktaş'ın Sezer Öztürk'ten faydalanması gerektiğini düşünüyorum' diye konuştu.

Gökhan Töre'yle ilgili şu anda herhangi bir gelişme olmadığını söyleyen Fikret Orman, 'Beşiktaş iyi yolda.Motta'yı aldık. Cenk geldi. 2-3 tane daha yabancı transferimiz var. Yavaş yavaş gelecekler. Bunlar bizim bütçemize uyacaklar' diye sözlerini bitirdi.

Ligtv

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17862...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın