Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Yine Eksik Çalıştı

Fenerbahçe Yine Eksik Çalıştı

Fatih
11.09.2014 - 22:01

Fenerbahçe Yine Eksik Çalıştı

Sarı-lacivertli takımın bugünkü antrenmanına, henüz milli takımlardan dönmeyen Emenike, Sow ile sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz, Meireles ve Caner Erkin katılmadı.

Fenerbahçe , Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında 14 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu ve İsmet Yumakoğulları, antrenmanın ilk bölümünde kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışırken, ikinci bölümde çift kale maçta dönüşümlü görev aldı.

Henüz milli takımlarından dönmeyen Emmanuel Emenike ile Moussa Sow'un yanı sıra sağlık kontrolleri nedeniyle Almanya'ya giden Egemen Korkmaz ile tedavileri devam eden Raul Meireles ve Caner Erkin antrenmana katılmadı.

İdmanın ilk bölümünde yer alan Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Hakan Cinemre ve Michal Kadlec, ikinci bölümde ise takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanın bir bölümünü Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu da izledi.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Öte yandan Fenerbahçe'de 34 yaşına giren Emre Belözoğlu için doğum günü kutlaması yapıldı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, A Milli Takım'ın İskoçya'daki kampında 34. yaş günü kutlanan Emre Belözoğlu için takım arkadaşları ve teknik heyet de bir kutlama organize etti.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın