Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'ye Kötü Haber

Fenerbahçe'ye Kötü Haber

Fatih
18.02.2014 - 20:12

Fenerbahçe'ye Kötü Haber

Fenerbahçe Basketbol şube koordinatörü Nedim Karakaş, takımın son durumu, transferler ve sakatlar hakkında Hürriyet’e açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Basketbol şube koordinatörü Nedim Karakaş, takımın son durumu, transferler ve sakatlar hakkında Hürriyet’e açıklamalarda bulundu. Karakaş, medyada çıkan isimlerin doğru olduğunu söylerken kolu kırılan Kenan’ın ise sezonu kapattığını belirtti.

Karakaş’ın açıklamaları şöyle;

“Medyada çıkan bütün isimleri teklif ediliyor. Bizim ilgilendiğimiz oyuncular da var içerisidne. Durumları ile ilgili araştırmalar yapıyoruz. Oyun kurucu arıyoruz. Piyasada çok önemli adam yok… Anadolu Efes maçı gruptaki iki Türk takımının Avrupa’da karşı karşıya getiren bir karşılaşma. Hem bizim hem Anadolu Efes’in şu ana kadar oynadıkları maçta 2’şer galibyeti var. Burada galip gelmek her iki takım açısından da çok önemli. İleriye dönük maç kaybetme lüksümüz yok. Son derece çekişmeli ve mücadeleci bir karşılaşma olacak. Bizim amacımız koymuş olduğumuz hedefler doğrultusunda karşılaşmayı lehimize çevirmek. Mutlaka ki basketbol severler güzel bir karşılaşma izleyecekler. Her iki takımın da ilerideki hedefleri doğrultusunda büyük önem sarf ediyor Sakatlıkların durumu ise şöyle… Vidmar ve Kenan sezonu kapattı. Oğuz ise düz koşulara başladı. Olympiakos maçına kadar yetişeceğini düşünüyoruz. İlkan de fizyoterapistler ile çalışmalarını sürdürüyor. 2-3 haftaya takım ile çalışmalara başlayacak”

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/02/18/fenerba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın