Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Oldu

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Oldu

Fatih
12.03.2014 - 21:57

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de, Ersun Yanal'ın yerli forvet transferi yapmama sebebi olarak gösterilen Semih Ergül, yükselen performansı ile giderek A Takıma göz kırpıyor.

A2 Ligi Final Grubu 9. hafta mücadelesinde Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşan ve rakibini 10-2 gibi farklı bir skor ile geçen sarı-lacivertli ekipte 2 gole imza atan Semih Ergül, yine mücadelenin yıldızı oldu ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yanal sık, sık deniyor

Kadrosunda hali hazırda yerli forvet oyuncusu bulunmayan ve teknik direktör Ersun Yanal'ın yerli forvet transferi tercihlerini değelendirmeme sebebi olan genç oyuncu, deneyimli teknik adam tarafından yakından takip ediliyor. Semih Ergül, sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda Antalya'da gerçekleştirilen hazırlık kampına dahil edilmişti.

19 yaşındaki Ergül , Antalya kampının yanı sıra zaman zaman Fenerbahçe A takımının Spor Toto Süper Lig maçları kapsamında gerçekleştirdiği idmanlarda da kendisine yer buluyor ve Ersun Yanal'ın altyapıda en fazla üzerine düştüğü oyuncu olarak biliniyor.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın