Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin Bileği Bükülmüyor

Fenerbahçe'nin Bileği Bükülmüyor

Fatih
31.01.2015 - 19:02 Son Güncelleme: 31.01.2015 - 21:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe peşpeşe 7. galibiyetini aldı.

Spor Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe, Karabük virajını kayıpsız döndü. Selçuk ve Emenike'nin golleriyle peşpeşe 7. galibiyetini alan sarı lacivertliler, Trabzonspor maçı öncesi moral depoladı.

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Raul Meireles, Emre Belözoğlu ve Hasan Ali Kaldırım, maç kadrosunda yer almadı. Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal, Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal'in elenmesinin ardından dün dönen Moussa Sow ile sakatlıkları geçen Dirk Kuyt ve Bekir İrtegün'ü de maç kadrosuna dahil etti. Kardemir Karabükspor'da sakatlıkları bulunan Ahmet İlhan Özek ve Onur Ayık, 18 kişilik kadroda yer alamadı. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımın değişmez oyuncusu Akpala'yı Fenerbahçe maçı kadrosunda tercih etmezken, yeni transfer Kuca Alves Miranda'yı ilk defa kadroya aldı.

Sarı lacivertliler maçın başından itibaren yakaladığı üstünlüğü 7. dakikada golle süsledi. Fenerbahçe'nin atağında topu alan Diego, ceza alanı dışındaki Selçuk Şahin'e attı. Selçuk Şahin, kontrol ettiği topu düzgün bir vuruşla sağından ağlara gönderdi: 0-1 Doğum gününde en güzel hediyeyi kendisine veren deneyimli oyuncu, uzun bir aradan sonra golle buluştu. İlk yarıda Karabükspor'a pozisyon vermeyen sarı lacivertliler, üstünlüğünü devrenin sonuna kadar sürdürdü.

İkinci yarıda yine etkili başlayan Fenerbahçe oldu. 49. dakikada net bir golü kaçıran Emenike, 58. dakikada eski takımının ağlarını sarstı. Bu golden sonra rahatlayan Fenerbahçe oyun konsantrasyonu bir an kaybedince 75. dakikada golü kalesinde gördü. Sarı lacivertliler ligde tam 5 hafta sonra topu ağlarında gördü.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Fenerbahçe karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Bu skorun ardından Fenerbahçe 42 puana çıkarken, Karabükspor ise 15 puanda kaldı.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/karabuk...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0