Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den İngilizlere İlginç Teklif!

Fenerbahçe'den İngilizlere İlginç Teklif!

Fatih
22.06.2014 - 00:04

Fenerbahçe'den İngilizlere İlginç Teklif!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Raul Meireles'i transfer etmek için girişimlerde bulunan ancak istediğini alamayan West Ham United'ın kapısını ilginç bir teklif ile çaldı.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, geçen sene Raul Meireles'i satmak gibi bir politikası olmayan sarı lacivertli ekip, 31 yaşındaki deneyimli oyuncu üzerindeki planlarında değişikliğe gitti ve satış listesine koydu.

Aynı haberde yer alan bilgiye göre, önümüzdeki sezonun kadro yapılandırmasında düşünülmediği ifade edilen Portekizli yıldız oyuncu için sarı lacivertli yönetimin, West Ham United'ın kapısını çaldığı ve söz konusu transfer ile hala ilgileniyor olmaları durumunda anlaşma sağlanabileceğini ilettiği belirtildi.

RAKAM BELİRLENDİ!

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe'nin, Raul Meiereles için Londra ekibinden 3 milyon euroluk bir bonservis talep ettiğinin kaydedildiği haberde, İngiliz temsilcisinin tek endişesinin Portekizli oyuncunun maaşı olduğu belirtildi.

Raul Meireles'in Fenerbahçe'de yıllık 2.5 milyon avro karşılığında forma giydiğinin altının çizildirken, deneyimli oyuncunun İngiltere'de forma giymek için bu rakamdan daha az bir maaşa 'evet' demesi gerektiği iddia edildi. Portekizli yıldızın söz konusu rakamda indirime gitmemesi durumunda; West Ham United, bütçe hesaplamaları kapsamında kriterlerine uymadığı gerekçesiyle bu transferden vazgeçecek.

Fenerbahçe, 31 yaşındaki oyuncuyu 2012 yılında 10 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeli ile Premier League ekibi Chelsea'den transfer etmişti.

Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/sondakika...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın