Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Galatasaray'a Tarık Darbesi

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Tarık Darbesi

Caner
13.07.2014 - 12:31
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Tarık Darbesi!

Fenerbahçe'yle Galatasaray arasındaki Tarık Çamdal savaşı yeni bir boyut kazandı... Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ve Milli Takım'a kadar yükselmeyi başaran Tarık Çamdal için iki kulüp de Eskişehirspor'un kapısını çaldı. Es-Es, Tarık için hem Fenerbahçe'yle, hem de Galatasaray'la pazarlıkları sürdürüyor. Ancak Tarık transferi, artık Galatasaray için daha önce olduğundan çok daha büyük önem kazandı.

Teknik Direktör Cesare Prandelli, takıma gelir gelmez 10 oyuncuyu gelecek sezon kadrosunun içinde düşünmediğini açıkladı. Bunun üzerine takımda yıllardır forma giyen Sabri Sarıoğlu başta olmak üzere 10 oyuncu kadro dışı bırakıldı. Takımın sağ bek yükünü çeken Sabri'yle birlikte, özellikle Cim Bom'un Avrupa'da oynadığı maçlarda şans bulan Emmanuel Eboue'nin de Prandelli'nin üstünü çizdiği isimler arasında yer alması, Galatasaray için yerli bir sağ bek transferini daha zorunlu hâle getirdi. Sarı-Kırmızılılar'ın elinde sağ bek mevkiinde görev yapabilecek Veysel Sarı ve Hamit Altıntop var. Hamit, tecrübesi ve kalitesiyle Prandelli'den bu mevkiide şans bulabilir. Ancak Aslan'ın üç kulvarda mücadele edeceği düşünüldüğünde, Hamit'in olmadığı zamanlarda Veysel Sarı'nın bu yükün altından başarıyla kalkıp kalkamayacağı meçhul.

Fenerbahçe devrede!

Sağ bek konusunda yıllardır Türkiye'de en az sorun yaşayan takım olan Fenerbahçe, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, Gökhan Gönül'ün yedeği olarak düşündüğü ve gelecekte Gökhan'ın yerini almasını planladığı Tarık Çamdal için Eskişehirspor'la görüşüyor. Transferde Diego'yu kadrosuna katan ve yerlilere yöneldiği bilinen Sarı-Lacivertli yönetim, Galatasaray'la girdiği Tarık Çamdal savaşını kazanmayı başarırsa ezeli rakibine önemli bir darbe vurmuş olacak. Yabancı sınırlaması sebebiyle sorun yaşayan Galatasaray'ın 2 sağ bekinden mahrum kalmasının ardından, iki büyük kulüp tarafından transfer edilebilecek en iyi sağ bek oyuncusu olarak görülen Tarık'ın Fenerbahçe'ye imza atması durumunda Cim Bom, alternatif isimlere yönelecek. Geçtiğimiz sezon Eskşehirspor'dan Alper Potuk'u transfer ederek ezeli rakibine büyük bir çalım atan Fenerbahçe, eğer Tarık'a da formayı giydirebilirse, hem transfer savaşını kazanma geleneğini devam ettirmiş olacak, hem de Galatasaray'ı zor durumda bırakacak.

(Fanatik)

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/fenerbahce...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0