Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'de Transfer Operasyonu Başladı

Fenerbahçe'de Transfer Operasyonu Başladı

Fatih
10.06.2014 - 20:52

Fenerbahçe'de Transfer Opersayonu Başladı

Fenerbahçe Ülker'de bu sezon sergilediği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan Linas Kleiza'nın yerine Georgios Printezis'in transfer edileceği edildi.

Sezona Zeljko Obradovic hamlesiyle başlayan ve Nemanja Bjelica, Kenan Sipahi, Luka Zoric, Linas Kleiza gibi flaş transferlere karşın özellikle Euroleague'de aradığını bulamayan Fenerbahçe Ülker'de değişim rüzgarları erken esiyor.

TBL finalinde bugün Galatasaray Liv Hospital ile serinin dördüncü maçına çıkacak olan sarı lacivertli takımla ilgili transfer iddiaları Avrupa basketbolunda gündemi oluştururken, sarı lacivertli takımla ilgili son iddia Talkbasket.net'ten geldi.

Sezon başında katıldığı Fenerbahçe Ülker'le yaptığı yıllık 3.3 milyon euroluk kontratla kıtanın en çok kazanan basketbolcusu Linas Kleiza'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağını iddia edilirken, Litvanyalı oyuncunun yerinin Georgios Printezis ile dolacağı ifade edildi.

Eurosport'un haberine göre;Obradovic'in Panathinaikos'u çalıştırdığı dönemde de Yunan oyuncuyu kadrosunda görmek istediği belirtilirken, yıldız basketbolcunun ezeli rakibe transfer olmaya sıcak bakmadığı için bu transferin gerçekleşmediği vurgusu yapılan haberde, Galatasaray'ın da Yunan oyuncunun kapısını yıllık 1.7 milyonluk bir teklifle çaldığı belirtildi. Linas Kleiza Fenerbahçe Ülker formasıyla bu sezon Euroleague'de 10 sayı - 3 ribaund ortalamalarıyla oynarken, Georgios Printezis 10 sayı - 4 ribaund ortalamalarıyla oynamıştı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın