Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'de Kadlec ve Krasic Yolcu

Fenerbahçe'de Kadlec ve Krasic Yolcu

Ulaş
03.01.2015 - 11:07
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak iki yabancı isim belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısına bugün yapacağı İstanbul Başakşehir maçıyla son verecek olan Fenerbahçe hiç ara vermeden transfer çalışmalarına başlayacak.

Devre arasına lider olarak girmek isteyen Fenerbahçe, ilk olarak hücum bölgesine takviye yapmak isterken elinden çıkaracağı yabancı futbolcuları ise belirledi.

Özelikle Egemen Korkmaz'ın sakatlığının geçmesinden sonra forma şansı zora giren Michal Kadlec'e Sparta Prag'ın talip olması Sarı-lacivertlilerin elini güçlendirirken, futbolcunun Prag'a gitmekte kararsız olduğu belirtildi. Gelecek sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Kadlec'in kiralık olarak göndermeyi planlayan yönetimin listesindeki ikinci isim ise Milos Krasic.

2012-13 sezonunda Juventus'tan büyük umutlarla 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Milos Krasic geldiği günden beri bir türlü Fenerbahçe'de forma şansı bulamadı. Son dönemlerle yaptığı açıklamalarla herkesin tepkisini toplayan Krasic'i devre arasında kesin olarak göndermek isteyen yönetimin ise Türkiye'den birkaç kulüple görüştüğü fakat Sırp yıldızın Rusya'ya gitmek istediği iddia edildi.

Fenerbahçe ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan Krasic'i eski kulübü CSKA Moskova'nın istediği öğrenilirken, Rus temsilcisinin kiralık teklifiyle Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

Uzun bir dönemdir formaya hasret kalan Krasic en son geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Bastia ile 17 Mayıs'ta forma giymiş ve 60 dakika görev almıştı.

  • Eurosport
Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0