Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe - Bursaspor Maçını Canlı İzle

Fenerbahçe - Bursaspor Maçını Canlı İzle

Onedio Medya
10.03.2013 - 16:50

Fenerbahçe - Bursaspor Maçını Canlı İzle

10.03.2013 Fenerbahçe - Bursaspor maçını canlı izle.Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta? FB Bursa ne zaman

or Toto Süper ligin'de Fenerbahçe Bursaspor'u ağırlayacak. Şükrü Saraçoğlun'da oynanacak Fener Bursa maçı nefesleri kesecek. Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta? Şampiyonluk yarışına ortak olmak isteyen Fenerbahçe'nin önündeki tek engel Bursaspor! Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta? Ligde Beşiktaş,Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi olacak gibi görünüyor. Şampiyonluğun En büyük favorisi Galatasaray olsada , Fenerbahçe Bursaspor maçını alması halinde yarışa ortak olacak. Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe Bursaspor maçı, 10 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Bursaspor taraftarları, maç biletlerine yoğun ilgi gösterdi.

Maç günü saat 15.00 itibariyle Şükrü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu gişelerinden satışa sunulması planlanan misafir tribün biletleri, yapılan değişiklikle Bursa’da satış açıktı. Bursa Atatürk Stadyumu Biletix ana gişesinden saat 10 itibariyle satılan biletlere yeşi-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Erken saatlerde bilet gişelerine gelen taraftarlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Bir kişiye en fazla iki bilet satıldı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarını destelemek için İstanbul’a gideceklerini kaydederek, 3 puanla döneceklerine olan inançlarını dile getirdiler. Bursaspor’un Fenerbahçe’yi yeneceğine inanan taraftarlar, kendilerinin de ellerinden gelen desteği vereceğini dile getirdiler.

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Bursaaspor'u konuk ediyor. Saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Son saniye golüyle Beşiktaş'a 3-2 kaybeden, hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi son 16 ilk tur maçında Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen'i deplasmanda 1-0 yenerek çeyrek final yolunda önemli avantaj yakalayan Fenerbahçe, Bursaspor'u mağlup ederek, şampiyonluk yarışında zirveyle arasındaki puan farkını azaltmak istiyor.

Bu sezon geride kalan 24 haftada 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgi alan sarı-lacivertli takım 40 puan topladı. Fenerbahçe bu sezon kendi sahasında ise geçtiğimiz yıllara oranla daha kötü bir performans ortaya koydu. Sarı-lacivertliler, iç sahada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

Webo ve Gökhan Gönül sakat

Sarı-lacivertli takımda Viktoria Plzen maçında sakatlanan Kamerunlu futbolcu Pierre Webo'nun, Bursaspor maçında oynaması beklenmiyor. Aynı maçta sakatlanan Gökhan Gönül'ün durumu ise yapılacak son antrenmanın ardından netleşecek.

Teknik direktörlüğe Hikmet Karaman'ın gelmesiyle birlikte son 4 maçta 3 galibiyet alan Bursaspor, Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup edip puanını 40'a yükseltmek ve rakibini yakalamak istiyor.

Bursa'da sakatlıklar can sıkıyor

Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları süren Pinto, Basser, Bekir, Serdar ve Ferhat'ın Fenerbahçe'ye karşı forma giymesi beklenmiyor.

Deplasmanda oynadığı 11 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Bursaspor'da, Pablo Martin Batalla, çıktığı son altı lig maçında beş kez gol atma başarısı gösterdi.

Bu sezon 4. kez karşılaşacaklar

Fenerbahçe ile Bursaspor, bu sezon 4. kez karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk yarısının 8. haftasında karşılıklı gollerle 1-1 berabere biten maçtan sonra iki takım Ziraat Türkiye Kupası'nda aynı grupta mücadele etti. Sarı-lacivertliler, A Grubu mücadelesinde rakibini deplasmanda 3-2, İstanbul'da ise 3-0 mağlup etti.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, bu sezon Fenerbahçe'ye 3. kez rakip olacak. Ligin 20. haftasında kadar Gaziantepspor'u çalıştıran tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'ye 2 maçta da kaybetti. Karaman'ın çalıştırdığı Gaziantepspor, sarı-lacivertlilere karşı Kadıköy'de 3-0, Gaziantep'te ise 2-1 mağlup oldu.

İstanbul'daki maçlar

Fenerbahçe ile Bursaspor, şimdiye dek İstanbul'da 41 lig maçında karşılaştı. Sarı-lacivertliler galibiyetlerde rakibine büyük üstünlük kurdu.

İstanbul'daki lig maçlarında Fenerbahçe 26, Bursaspor ise 3'ü son 6 sezonda olmak üzere toplam 4 galibiyet aldı, taraflar 11 maçta eşitliği bozamadı.

Sarı-lacivertliler, İstanbul'da 79 gol attı, kalesinde 32 gol gördü.

Geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı.

Bu arada, iki takım arasında 1977-78 sezonunda İstanbul'da oynanması gereken maç Ankara'da yapılmış ve sarı-lacivertli takım karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmıştı.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle 2002-03 sezonunda yine Ankara'da yapılan maçı Fenerbahçe 7-1 kazanmıştı.

Muhtemeler 11'ler

Fenerbahçe: Volkan, Hasan Ali, Egemen, Yobo, Bekir, Emre, Cristian, Meireles, Kuyt, Caner, Sow

Bursaspor: Carson, Vederson, Ferdinand, İbrahim, Şener, Belluschi, Edu, Tuncay, Murat, Batalla, Sestak

Kaynak: http://www.kadinca.us/fenerbahce-burs...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın